Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

39-ąjį gimtadienį atšventęs Kristupas Krivickas pasidalino archyvinėmis nuotraukomis

Gimtadienis – visuomet smagi šventė. Šventė, kurios metu pagalvojame ir apie tuos, kas tą šventę mums suteikė – savo gimdytojus. Vasario 24-ąją gimtadienį paminėjęs laidų vedėjas Kristupas Krivickas taip pat dėkojo tėvams ir prisiminė savo pirmąsias dienas, feisbuke jis pasidalijo prieš 39 metus darytomis nuotraukomis.
Kristupas Krivickas vaikystėje su mama (kairėje) ir dabar, su žmona Jurgita (dešinėje)
Kristupas Krivickas vaikystėje su mama (kairėje) ir dabar, su žmona Jurgita (dešinėje) / Asmeninio albumo nuotr.

„Bičiuliai, noriu pasidalinti vienu man reikšmingu faktu. Mano istorija prasidėjo prieš 39 metus. 1979 metų vasario 24 dieną. Gimiau Vilniuje, buvo šeštadienis, 13:25 val., svėriau 3800 g, buvau 54 cm ilgio, Žuvys pagal horoskopą, Ožka pagal metus. Va, įrodymai“, – paviešinęs nuotrauką, kurioje matyti gimdyvei duodama kortelė apie naujagimį, rašė jis.


K.Krivickas dėkojo už gausius linkėjimus. "Ačiū visiems už 390 sveikinimų! Ačiū mamai ir tėčiui. Būkime laimingi", – feisbuke rašė jis.

Asmeninio albumo nuotr./Kristupo Krivicko gimimo dienos kortelė
Asmeninio albumo nuotr./Kristupo Krivicko gimimo dienos kortelė

Dar anksčiau 15min kalbėdamas apie gimtadienius, K.Krivickas yra sakęs, kad nors ši šventė smagi, jis jos niekada per daug nesureikšmina.

Kaip ir bėgančių metų, esą daug svarbiau ne skaičius, o tai, kas vyksta aplink, tai lyg tam tikri ciklai.

Kita vertus, pripažįsta, kad ne vienas gimtadienis buvo lauktas dėl su metais atsiveriančių galimybių: juk 18-ikos jau galima vairuoti automobilį, 25-erių – turėti teisę laikyti ginklą ar tapti Seimo nariu, o 40-ties – kandidatuoti į prezidentus. Dar seniau paklaustas ar galvoja apie galimybę tapti valstybės vadovu, K.Krivickas juokėsi – tokio tikslo neturi.

Vasario 24-oji jam ypatingesnė ir dėl dar kelių tą dieną minimų įvykių – Estijos Nepriklausomybės ir Vieversio dienos, kuri simbolizuoja netrukus ateisiantį pavasarį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jurgitos ir Kristupo Krivickų vestuvių metinės: ypatingas žiedas ir sėkmingos santuokos receptų knyga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius