Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

40 kilogramų svorio atsikračiusi Silvija Jučepytė: „Būdama 22 metų atrodžiau kaip 38-erių“

Dar viena mergina įrodė, kad atsikratyti bet kokio antsvorio yra įmanoma. Silvija Jučepytė dar visai neseniai svėrė daugiau kaip 100 kilogramų, bet per kiek daugiau nei pusę metų sugebėjo atsikratyti net 40 kilogramų antsvorio.
Silvija Jučepytė
Silvija Jučepytė / Asmeninio albumo nuotr.

Mergina KK2 laidai pasakojo, kad svoris augti pradėjo baigus mokyklą. Silvija dirbo sunkų darbą, todėl daug nervindavosi ir nuolatos kimšdavo dešrainius, kebabus, picas ir visą kitą nesveiką maistą.

„Visas maistas būdavo degalinėse. Valgydavau kavinėse, tikrai nesinešdavau iš namų maisto. Visokie vakarėliai, picos. Taip ir užaugo svoris“, – laidoje KK2 trečiadienio vakarą pasakos Silvija.

Vieną dieną grįždama į namus Silvija vos sugebėjo užlipti laiptais. Tą dieną mergina suprato – gana, reikia keisti gyvenimo būdą. Silvija atsisakė greito maisto, alkoholio, riebių padažų. Pradėjo valgyti daržoves, gerti vaisių kokteilius, o vakarienei suvalgydavo tik vieną bananą.

Asmeninio albumo nuotr./Silvija Jučepytė
Asmeninio albumo nuotr./Silvija Jučepytė

Silvija sako, kad metant svorį ji visuomet laikėsi vienos geležinės taisyklės: „Aš visuomet laikausi tokios taisyklės: pusryčiauk kaip karalienė, pietauk kaip princesė, o vakarieniauk kaip elgeta. Tai automatiškai porcijų dydis buvo toks. Pusryčius valgydavau gana gausius, po to vis mažyn ir mažyn“.

Taip Silvijos svoris sumažėjo iki 90 kilogramų ir mergina nutarė nueiti į sporto klubą, tačiau ten merginos laukė smūgis – po atliko testo paaiškėjo, kad Silvija atrodo, kaip 38 metų moteris, nors jai buvo vos 22-eji.

Asmeninio albumo nuotr./Silvija Jučepytė
Asmeninio albumo nuotr./Silvija Jučepytė

„Atlikome testą ir trenerė pasakė: „Ačiū, Silvija, kad pradėjote sportuoti“. Man tie žodžiai taip užstrigo, pagal visus rodmenis man turėjo būti 38 metai. Kūnas buvo netvirtas, ištežęs, riebalų santykis kūne buvo labai didelis“, – laidoje kalbės Silvija.

Po trijų mėnesiu intensyvių treniruočių Silvijos kūnas sutvirtėjo, ir dar po keturių mėnesių mergina numetė dar 20 kilogramų: „Dabar į nuotraukas žiūriu ir man atrodo, kad ten ne aš“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius