Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

40-metį švenčiantis Vitalijus Cololo neįsivaizduoja gimtadienio be maudynių

Šį sekmadienį humoristui, aktoriui, TV laidų vedėjui Vitalijui Cololo sueina 40 metų. Nors proga didelė, triukšmingos šventės Vitalijus neplanuoja – pirmoje dienos pusėje ketino susitikti su draugais ir paplaukioti baseine, o vakarop patrauks į Nidą dirbti.
Vitalijus Cololo
Vitalijus Cololo / TV3 nuotr.

V.Cololo Žmonės.lt sakė, gimtadienių nesureikšminantis, todėl ir švenčių nelinkęs kelti. „Suėjo man ir 20 metų, po to 33, dabar, štai, 40 metų. Ką aš pastebėjau? Kad niekas nepasikeičia. Be to, stačiatikiai ir nešvenčia keturiasdešimtmečių, nesureikšmina“, – Žmonės.lt sakė humoristas.

Todėl sekmadienį ir nekelia puotos su gausiai nuklotu stalų, balta mišraine ir šakočiais – nusprendė pas draugą baseine paplaukioti, su bičiuliais pabūti, o vėliau į darbą lėkti. 

Nesvarbu, kiek metų sueina, kur ir kaip švenčiame, visada turi būti vandens. Tokio, kuriame galima maudytis.

Pasirodo, vanduo Vitalijui – pagrindinis gimtadienio šventės akcentas. „Nesvarbu, kiek metų sueina, kur ir kaip švenčiame, visada turi būti vandens. Tokio, kuriame galima maudytis – upė, ežeras, baseinas... Nesvarbu, kas, kad tik būtų“, – sako.

Be to, V.Cololo nemano, kad savo gimtadienio švente turėtų rūpintis pats.

„Mes visad keliame šventes patys sau – gimtadienius, jubiliejus, vestuves... Bet palaukit, juk tai – mano šventė! Todėl geriausios šventės ir būna tokios, kai visi žino, kas kur ką turi pakurti, kas ką supjaustys, kas iškeps. Draugams visad parašau, jei norite – ateikite, juk žinote, kur, o jei neateisite – aš vis tiek švęsiu“, – juokėsi Vitalijus. 

Kokia gimtadienio šventė V.Cololo buvo įsimintiniausia? „23-iąjį gimtadienį atšvenčiau blaivykloje. Tada dar buvo tokios įstaigos“, – juokiasi jis. 

Ir nors gimtadieniai be dovanų neįsivaizduojami, V.Cololo sakosi tokių dalykų nesureikšminantis: „Nesu materialistas. Man nereikia, kad dovanotų daiktus – geriau jau ateitų pabūti kartu, paplaukioti.“

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vitalijus Cololo
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Vitalijus Cololo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius