-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

41-ąjį gimtadienį minintis Igoris Kofas: „Alkoholio atsisakymas padėjo sudėlioti taškus“

Rugpjūčio 23-iąją muzikantui, grupės „Lemon Joy“ lyderiui Igoriui Kofui suėjo 41-eri. Gimtadienis jam – smagi asmeninė šventė, tačiau šios dienos jis sako niekuomet per daug nesureikšminęs.
Igoris Kofas
Igoris Kofas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Malonu, kad žmonės prisimena, tačiau niekuomet jokių vakarėlių nerengiu. Jei kas sugalvoja pasveikinti, jei užsuka į svečius – visuomet mielai priimu, bet švęsti... oi, ne“, – Žmonės.lt kalbėjo I.Kofas.

Per šį laikotarpį atsirado daug negeriančių draugų. Iki tol galvojau, kad be to dopingo negalėčiau su jais bendrauti.

Šiemet muzikantas taip pat neketina kelti vakarėlio. Juolab kad jau aštuonis mėnesius visiškai nevartoja alkoholio. Pasak jo, po to, kai praėjusių metų pabaigoje jis padauginęs alkoholio atsidūrė ligoninėje, vėliau iš naujo permąstė savo vertybes. Galiausiai svaigalams pasakė „ne“.

„Per šį laikotarpį mano gyvenime atsirado daug negeriančių draugų. Iki tol galvojau, kad be to dopingo negalėčiau su jais bendrauti. Tačiau savo valia atsisakiau svaigalų ir esu labai laimingas. Dabar suprantu, kad vis tik nebegaliu bendrauti su kai kuriais senais pažįstamais, suprantu, kad mus siejo tik alkoholis“, – pasakojo jis.

Igoris sako, kad atsisakius svaigalų, jo gyvenime atsirado daugiau vietos aktyviam laisvalaikiui. „Daug sportuoju, daugiau dviračiu važinėju, va, ir „Velomaratone“ sekmadienį dalyvavau. Sveikas gyvenimo būdas atsirado – gerai“, – šyptelėjo I.Kofas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Igoris Kofas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Igoris Kofas

Šiandien muzikantas net nenori prisiminti tų tamsių gyvenimo periodų ir pats sau labiausiai linki nepasiduoti lengvoms pagundoms grįžti prie senų įpročių. „Labai nenoriu, labai bijau ir labai tikiu, kad viso to nebebus. Nenoriu žiūrėti atgal, nenoriu vėl griūti į tą dugną, nenoriu prarasti tų naujų draugų, su kuriais susipažinau blaivia galva“, – pasakojo jis.

„Lemon Joy“ lyderis prasitarė, kad per pastaruosius mėnesius į priekį gerokai pasistūmėjo ir būsimo albumo reikalai. Dar iki metų pabaigos grupė turėtų pristatyti naują savo darbą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sunkumus išgyvenusi grupė „Lemon Joy“ grįžo į sceną: Vilniuje surengė koncertą „Tik stipriau“

„Labai džiaugiuosi, kad po penkerių metų pagaliau baigiu savo naują albumą. Alkoholio atsisakymas padėjo sudėlioti taškus ant „i“. Manau, kad čia geri vėjai“, – linksmai kalbėjo I.Kofas.

Pasak muzikanto, naujas albumas turėtų būti panašus į 2011 metais išleistą „Stebuklą“, o kartu – ir į 2006-ųjų „1210“. „Tai bus tam tikra trilogija. Albumų nuotaika panaši. Ilgai dirbau prie garso, prie suvedimo. Man netinka bet koks rimas ir bet koks žodis – labai kruopščiai viską atsirenku. Stengiuosi ištobulinti“, – pasakojo I.Kofas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos garsenybės, išsižadėjusios alkoholio: kas lėmė tokį jų sprendimą?

VIDEO: Lemon Joy - Tik Iškart Tik Stipriau

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius