Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

48-erių Laura Gordon atrado jaunystės eliksyrą – atrodo bent 20 metų jaunesnė

Amerikietei Laurai Gordon – 48-eri, tačiau ją lengvai galima palaikyti bent jau 20 metų jaunesne. Įspūdingai atrodanti moteris sako atradusi jaunystės receptą, kuris – kur kas paprastesnis, nei galėtumėte įsivaizduoti.
Laura Gordon
Laura Gordon / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Jaunystė Grožis

Šarlotės mieste Šiaurės Karolinoje gyvenanti Laura Gordon portalui dailymail.co.uk paaiškino, kad jos jaunystės paslaptis labai paprasta – tai sportas ir sveika mityba.

Tobulai plokščias pilvo presas, riestas ir stangrus užpakaliukas bei tvirtos rankos patraukė jau daugiau kaip 475 tūkst. internautų dėmesį – tiek žmonių seka Lauros Gordon paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“, kur ji dalijasi pačios išbandytais patarimais ir motyvacija. Moteris tvirtina, kad ji nenaudoja jokių papildų ir savo nuotraukų, publikuojamų socialiniuose tinkluose, neretušuoja.

Nekilnojamojo turto agente dirbanti Laura Gordon niekada sportu neužsiėmė profesionaliai, tačiau tai ji laiko tarsi savo antru darbu.

„Aš nesu ir niekada nebuvau nei sporto profesionalė, nei modelis, ir tai niekada nebuvo susiję su mano karjera, – pasakoja stulbinamai atrodanti moteris. – Aš nemėgstu sportuoti, tai tarsi darbas. Puikiai atrodantis kūnas yra tavo alga, o sportas yra labai sunkus darbas.“

Man sako, neva man labai pasisekė, kad esu liekna ir galiu valgyti ką noriu. Prašau nesakyti, kad man pasisekė, nes kiekvieną dieną aš aukojuosi, ko jūs nedarote

Laura Gordon sportuoti pradėjo būdama 23-ejų, tuo metu ji dirbo biure ir kone visą savo laisvalaikį praleisdavo namuose ant sofos. Pajutusi, kaip jos kūnas glemba, Laura nutarė pradėti sportuoti namuose žiūrėdama specializuotas vaizdajuostes. Nuo tada ji sportuoja reguliariai ir ilgiausia padaryta pertrauka nuo sporto buvo savaitė.

Per tą laiką moteris susipirko reikalingiausią įrangą ir įsirengė sporto salę savo namuose, mat jai daug lengviau sportuoti namuose nei kasdien važinėti į sporto klubą.

Tris kartus per savaitę po vieną valandą Laura dirba su svarmenimis – vieną kartą dirba su viršutiniais kūno raumenimis, kitą su apatiniais, o trečią kartą viską jungia. Taip pat ji penkis kartus per savaitę sportuoja žiūrėdama specializuotas vaizdajuostes. 

#fitspo #fit# #fitness #fitfam #squats #exercise

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

Laura Gordon sako ilgainiui pastebėjusi, kad vien sporto neužtenka, tad ji susirūpino ir savo mityba. Ji pradėjo sveikai maitintis, vengia pusgaminių, tačiau, kaip pati sako, nesilaiko taisyklės „viskas arba nieko“. Pagrindinė jos taisyklė – jokio nesveiko maisto.

„Kai susitinku su draugais ar giminaičiais, jie mane pamatę sako, neva man labai pasisekė, kad esu liekna ir galiu valgyti ką noriu, – pasakojo Laura Gordon. – Tada aš jiems paaiškinu, kad aš visą laiką valgau sveiką maistą, būtent dėl to ir nesu stora. Ir prašau nesakyti, kad man pasisekė, nes kiekvieną dieną aš aukojuosi, ko jūs nedarote.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius