Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

49-erių sulaukęs Saulius Urbonavičius-Samas uždraudė sau raukšlėtis

„Nemėgstu švęsti savo gimtadienio. Labai ilgą laiką tikslią datą net mano draugai būdavo pamiršę“, – sako 49-ąjį gimtadienį švenčiantis legendinės roko grupės „Bix“ lyderis bei televizijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. Vyras patikino, kad senti jis nebijąs, nes sau uždraudę raukšlėtis, o už savo gimtadienius jis mieliau švenčiąs Kalėdas.
Saulius Urbonavičius-Samas
Saulius Urbonavičius-Samas / Mariaus Žičiaus nuotr.

„Gimtadienius švęsti linksma būna, kuomet esi septynerių. Net aštuonioliktas gimtadienis nebe toks linksmas, nes rūpi kiti reikalai. O kuo toliau, tuo daugiau atsiranda svarbesnių už gimtadienį reikalų. Be to, yra žmonių, kurie mėgsta juos švęsti, ir yra tokių, kurie nelabai. Aš iš tų, kurie nelabai. Tikrai jokių tradicijų nesilaikau ir neturiu, nes nesu gimtadienių mėgėjas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Saulius.

Muzikantas pabrėžė, kad ši šventė jam nepatinka tikrai ne dėl to, kad jis pasensta dar vieneriais metais. Mat senatvės jis nebijąs, nes tiesiog neleidžia sau nei apie ją, nei apie raukšles galvoti.

Aš neturiu raukšlių, nes aš negalvoju apie jas ir nesiraukšlėju. Nėra čia ko raukšlėtis.

„O kas sensta? Dažniausiai moterys sensta, o vyrams tai negresia. Na, gal tik kai kuriems. Aš pastebėjau kelis vyrų tipus: vieni iš karto būna pasenę ir jau 18 metų užsiaugina ūsus bei kalba kaip suaugę, o kiti iki mirties būna paaugliais ir niekaip nesuauga. Manau, šie tipai priklauso nuo natūros, gyvenimo būdo, filosofijos. Kadangi esu kūrybos darbuotojas ir tai man yra svarbiausia sritis, tai net negaliu sau leisti galvoti apie kažkokią senatvę. Nebent aš turėčiau laidotuvių verslą. Pastebėjau, kad visos moterys manęs klausia: „O kur tavo raukšlės?“. Aš neturiu raukšlių, nes aš negalvoju apie jas ir nesiraukšlėju. Nėra čia ko raukšlėtis“, – juokėsi Saulius.

Samas atvirai patikino ir tai, kad gimtadienis jam nepatinka dėl jo egoistinio prado. Nors kartais jis ir surengia šventę savo draugams, vis dėlto labiau už gimtadienį jam patinka... visos kitos dienos, o ypač Kalėdos.

„Gimtadienio aš nešvenčiu, nors kartais man užbanguoja ir aš nusprendžiu ką nors padaryti. Atsimenu seniai, dar Stiklių „Tangomanijoje“, aš dariau treningų balių. Kažką tokio vis padarau savo draugams, bet šiaip aš nežinau kuo gimtadienio data turėtų būti įsimintinesnė nei, pavyzdžiui, Lietuvos nepriklausomybės diena, Naujieji metai, Kalėdos. Pavyzdžiui, man Kalėdos yra daug didesnė šventė nei mano gimtadienis. Gimtadienis yra labai jau egoistiškas reikalas, o Kalėdos – altruistinis. Todėl man jos ir patinka“, – mintis dėstė muzikantas.

Tačiau vieną gimtadienį Saulius šiais metais vis dėl to švęs. Mat „Bix“ lyderis prasitarė, kad jau planuoja 25-ąjį grupės jubiliejų.

„Mes tikrai švęsime „Bix“ grupės gimtadienį ir gerbėjams surengsime koncertą. Tikrai geitai labai garsiai apie jį rėksime. Mes tikrai norime pažymėti šią datą, nes iš tiesų grupei gyvuoti 25 metus, nors ir neypatingai aktyviai šiuo metu, tai yra daug ir didelė šventė mums", – pokalbį baigė Samas.

Tiems, kurie jau nekantriai laukia grupės „Bix“ gimtadienio, siūlome pasiklausyti jų dainos „Mes tikim (Savęs neapgausi)“:

VIDEO: Bix - mes tikim dievais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius