Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5-ąją vietą „Miss Fashion TV“ konkurse užėmusi Karolina Meschino: „Galvojau, sustos širdis“

Itališko kraujo turinti lietuvė Karolina Meschino turi kuo didžiuotis. Sekmadienį Kipre vykusiame „Miss Fashion TV“ konkurse ji nurungė kelias dešimtis modelių ir buvo pripažinta viena iš penkių gražiausių pasaulio merginų.
Karolina Meschino, konkursui „Miss Fashion TV“ pasibaigus
Karolina Meschino, konkursui „Miss Fashion TV“ pasibaigus / Asmeninio albumo nuotr.
„Facebook“ nuotr./Imane Talssi, Danienne Ifrah, Karolina Meschino
„Facebook“ nuotr./Imane Talssi, Danienne Ifrah, Karolina Meschino

Šiemet Limasolyje vykusiame konkurse ji nebuvo vienintelė lietuvė. Tarp 37 dalyvių čia taip pat dalyvavo iš Šilutės kilęs modelis Roberta Alkevičiūtė bei raseiniškė Karina Arlauskaitė. Drauge su jomis į konkursą vyko ir praėjusių metų nugalėtoja, modelis Karolina Toleikytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karolina Meschino Kipre demonstruoja ryškų bikinį ir tobulą figūrą

Nors K.Meschino šaknys lietuviškos ir ji puikiai šneka lietuviškai, ne vienerius metus Milane gyvenanti ir ten mados ir dizaino mokyklos Marangoni institute studijuojanti mergina atstovavo Italijai.

„Facebook“ nuotr./Karolina Meschino
„Facebook“ nuotr./Karolina Meschino

Pasak Karolinos, smagiausios buvo pirmos išvykos dienos. Tuomet ji drauge su kitomis merginomis matavosi bikinius, rinkosi sukneles finalui, drauge leisdavo laiką, kartu pramogaudavo.

„Visos dalyvės buvo labai malonios ir draugiškos. Žinoma, kaip ir visuose grožio konkursuose, atsirado tokių, kurios nevengė apkalbų ir badymo pirštais, tačiau stengėmės viena kitą nuteikti pozityviai, nuolat dalinomės komplimentais“, – Žmonės.lt sakė K.Meschino.

Savaitę drauge gyvenę modeliai galiausiai susirungė konkurse. Pirmąją vietą laimėjo Izraelio atstovė Danienne Ifrah, pirmąja vicemis tapo iš Dominykos Respublikos kilusi Dioversy Moreno, antrąją vicemis – Meksikos atstovė Julieta Viridiana Villalobos de Lira.

Ketvirtoji vieta atiteko daugiausia dėmesio internete vykusiame balsavimo konkurse surinkusiai Imane Talssi, ji atstovavo Marokui. K.Meschino užėmė penktąją vietą, jai buvo įteikta viešbučio, kuriame buvo apsistojusi „Miss Rock Hotel“ karūna.

„Facebook“ nuotr./Karolina Meschino
„Facebook“ nuotr./Karolina Meschino

„Be galo jaudinausi. Man tai pirmas kartas tokio pobūdžio konkurse. Prieš lipant į sceną drebėjo kojos drebėjo, trūko oro. Tačiau kai apsipratau prie publikos ir atsipalaidavau, iškart pakilo nuotaika, nuolat šypsojausi“, – jaudulį scenoje prisiminė Karolina.

Ir nors mergina konkurso rezultatų per daug nesureikšmino ir stengėsi į viską žiūrėti kaip į smagų žaidimą, dar prieš vykdama į Kiprą ji sau buvo užsibrėžusi tikslą – būti geriausiųjų dešimtuke.

„Varžovės buvo tikrai stiprios, todėl į penketuką patekti tikrai nesitikėjau. Kai išgirdau savo numerį ir vardą, galvojau, kad sustos širdis“, – džiugių emocijų neslėpė Karolina.

„Facebook“ nuotr./Karolina Meschino (kairėje)
„Facebook“ nuotr./Karolina Meschino (kairėje)

Grožio konkursas merginai buvo ne tik įdomus gyvenimo nuotykis, bet ir vertinga patirtis. Čia ji užmezgė daug naujų pažinčių, o laimėjimas padėjo labiau pasitikėti savimi. „Penkta vieta man – puikus įvertinimas. Daugiau ir nesitikėjau. Tėvai, draugas ir artimi žmonės labai džiaugiasi ir didžiuojasi manimi, o tai yra svarbiausia“, – sakė Karolina.

„Miss Fashion TV“ jai atvėrė ir naujų galimybių – mergina jau spėjo sulaukti pasiūlymo dalyvauti „Miss World Model“ konkurse. Tiesa, priimti sprendimo Karolina neskuba, ji dar neapsisprendė ar bandys jame savo laimę. „Manau, kad man kol kas užteks „Miss Fashion TV“ patirties. Laikas vėl mąstyti apie mokslus, o ateityje gal dar kur nors ir sudalyvausiu“, – sakė Milane mados ir dizaino mokyklos Marangoni institute šiemet pirmą kursą baigusi studentė.

„Facebook“ nuotr./„Miss Fashion TV“ konkurso daluyvės
„Facebook“ nuotr./„Miss Fashion TV“ konkurso daluyvės
„Facebook“ nuotr./„Miss Fashion TV“ konkurso dalyvės
„Facebook“ nuotr./„Miss Fashion TV“ konkurso dalyvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius