-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

50-ies metų jubiliejų švenčiantis Povilas Meškėla: „Tai – tik skaičius, širdyje jaučiuosi kur kas jaunesnis“

Roko dainininkas Povilas Meškėla birželio 29-ąją švenčia gražų jubiliejų – žinomam grupės „Rojaus tūzai“ vokalistui sukako 50 metų. „Gimtadienio dieną man kažkodėl iš ryto būna liūdna, o paskui jau smagu“, – Žmonės.lt sakė jaunatviškumu spinduliuojantis muzikantas.
Povilas Meškėla
Povilas Meškėla / Asmeninio albumo nuotr.

P.Meškėla pasakojo, kad jubiliejaus proga jaukiam pasibuvimui sukvietė gerus bičiulius, su kuriais sekmadienį jaukiai praleis gamtoje vienoje Dusetų miestelyje esančioje bičiulio sodyboje. „Čia labai smagu – ramu, gamta, ežeras, skanus maistas“, – vardijo šypsodamasis jubiliatas.

„Gimtadienis šiemet išpuolė sekmadienį – tai unikali proga susitikti, nes dauguma neturi jokių koncertų ar kokių nors išvažiavimų. Susirinko sava, kaip aš sakau, chebra į pikniką gamtoje – bendrausime, muzikuosime, skaniai pavalgysime ir maloniai praleisime laiką. Tai žmonės, su kuriais susitikti man labai gera, nesvarbu, ar mes matomės vos ne kiekvieną dieną ar kartą per dešimt metų. Su jais man visada malonu būti“, – apie savo bičiulius šiltai atsiliepė jis.

Jubiliejus – tik skaičius prieš vidinį jaunatviškumą

Muzikantas Žmonės.lt pasakojo, kad nėra iš tų žmonių, kurie gimtadieniams labai kruopščiai ruoštųsi ir juos labai sureikšmintų. Anot jo, gimtadienis – tik data, svarbiausia, kaip žmogus jaučiasi apskritai, ar nespaudžia savęs į paties susikurtus amžiaus rėmus.

„Pačios datos tikrai nesureikšminu, ji tiesiog praeis ir viskas, o aš judėsiu toliau į priekį ir dėliosiuosi toliau tai, ką esu suplanavęs nuveikti gyvenime. Man sekasi, nes mane nuolat supa jauni žmonės, todėl ir aš pats jaučiuosi jaunas. Kartais net nesijaučia, kad mus skiria dvidešimt ar trisdešimt metų – mes visi bendroje kompanijoje jaučiamės gerai ir smagiai, todėl apie amžiaus skaičių negalvoju“, – prisipažino P.Meškėla.

Redakcijos archyvo nuotr./Povilas Meškėla
Redakcijos archyvo nuotr./Povilas Meškėla

Paklaustas, ar jubiliejaus proga laukia kokių nors ypatingų dovanų, dainininkas teigė, kad jam svarbiausia – būti kartu su bičiuliais ir gerai praleisti laiką, tačiau neneigė, kad dovanos bet kokiu atveju nuteikia džiugiai, kad ir kokios jos bebūtų.

„Sąžiningai sakau – į gimtadienį žmones kviečiu ne dėl dovanų, bet faktas vienas – gauti dovanas tikrai malonu. Ar būtum mažas vaikas, ar vyresnio amžiaus žmogus – dovanas gauti visada smagu, o tie, kurie sako, kad jiems nieko nereikia – trina. Normalu džiaugtis ir norėti dovanų – tai labai žmogiška“, – neabejojo P.Meškėla.

Jubiliejaus proga muzikantas sau palinkėjo tik kelių dalykų, tačiau, anot jo, labai svarbių ir esminių. „Turiu planų, noriu juos įgyvendinti. Labai svarbu to siekiant visada išlikti pačiu savimi, neperlenkti lazdos. Jeigu taip pavyks, vadinasi, ir kitiems bus smagu, ir man pačiam. Ir, žinoma, linkiu sau sveikatos – tris kartus! Jeigu jos bus – viskas ir toliau bus gerai“, – neabejojo gerai nusiteikęs jubiliatas.

VIDEO: Povilas Meskela & Rojaus Tuzai "As noreciau zinot..."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius