-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

54-erių Inga Valinskienė teigia neinvestavusi į savo grožį: „Paslaptis slypi vidiniame švytėjime“

Vis dažniau žinomų žmonių nuotraukos kelia klausimų. Pradedama svarstyti, ar kartais prie vienos ar kitos jų kūno vietos nebuvo prisiliesta grožio specialistų. Yra ir tokių, kurie neslepia net tik paties fakto, bet mielai su savo sekėjais socialiniuose tinkluose dalijasi visa operacijos istorija – nuo pat jos pradžios iki pabaigos.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / LNK nuotr.

Vis labiau populiarėjančios įvairios grožio procedūros, injekcijos, plastinės operacijos kartais priverčia aiktelėti net pačius chirurgus. Neretai ir patiems chirurgams tenka pacientus atkalbinėti.

„Pavyzdžiui, pirmosios operacijos metu buvo koreguojama krūtinė. O vėliau pacientė pastebi, kad po ta krūtine yra ir pilvas, kuris galėtų būti dailesnis. Kai tokie norai nedingsta, tuomet taip, tenka atkalbinėti, kad nebedarytų daugiau, nes jau bus per daug“, – pasakojo plastikos chirurgas Darius Radzevičius.

LNK nuotr./Darius Radzevičius
LNK nuotr./Darius Radzevičius

Šį trečiadienio vakarą 20 val. naujoje LNK televizijos pokalbių laidoje „Šeškinės 20“ jos vedėjai Giedrius Savickas ir Džiugas Siaurusaitis kalbės apie vidinį ir išorinį grožį, o pirmosios laidos svečiais taps ne tik plastikos chirurgas Darius Radzevičius, bet ir dainininkė Inga Valinskienė bei politikos apžvalgininkas Rimvydas Valatka.

Kaip rašoma pranešime spaudai, laidoje atskleista daug plastinės chirurgijos paslapčių, o jos vedėjas Giedrius Savickas svečiui plastikos chirurgui Dariui Radzevičiui uždavė klausimą, kuris iškilęs yra ne vienam, svarstančiam apie kūno linijų dailinimą.

„Klaidų jūsų darbe būti negali. Ar būna, o tiksliau ar yra buvę, kad operacija nepavyko?“ – D.Radzevičiaus teiravosi G.Savickas.

„Žinoma, yra operacijų, kurios tau sunkiau sekasi, yra tam tikri sudėtingesni atvejai ir tu viską atlieki gerokai ilgesnį laiką. Būna, kad tu konstruoji nosį, operuoji, atrodo, ir lyg jau operacijos pabaiga... Ir tu pats sau sakai, ne, aš nepatenkintas, ir vėl viską iš naujo ardai ir pradedi nuo pradžių“, – atviravo D.Radzevičius.

LNK nuotr./Džiugas Siaurusaitis ir Giedrius Savickas
LNK nuotr./Džiugas Siaurusaitis ir Giedrius Savickas

Atvykę į konsultaciją dėl norimos procedūros, pacientai turi begalę klausimų, į kuriuos nori kuo aiškesnių atsakymų, tačiau kartais klausimai būna visai kitokie, nei specialistai tikisi.

„Tikrai būna visko. Kartais atėjęs žmogus manęs klausia, kaip manau, dėl ko jis čia atėjo. Stengiuosi nespėlioti. Viena pacientė yra net paklaususi asmeninio klausimo, kodėl pats savo nosies nepasikoreguoju?“ – laidoje „Šeškinės 20“ pasakojo Darius Radzevičius.

D.Radzevičius nebus vienintelis laidos svečias, kuris atskleis grožio paslaptis. 50-metį peržengusi ir daugelį metų scenoje esanti laidos viešnia Inga Valinskienė stebina puikia išvaizda, tačiau, teigia, niekada daug neinvestavusi į fizinį grožį.

„Turiu prisipažinti, kad aš niekada nesu turėjusi veido pilingo ar kremo, kuris kainuotų 70 eurų. Nėra čia nei jokių paslapčių, nei jokio grožio. Aš manau, kad atrodau būtent taip, kaip turėtų atrodyti mano amžiaus moteris. Ir tikrai nesiprašau komplimento, tikrai taip galvoju. Tikrasis grožis slypi vidiniame švytėjime“, – atskleidė I.Valinskienė.

LNK nuotr./Inga Valinskienė
LNK nuotr./Inga Valinskienė

Laidos vedėjas Dž.Siaurusaitis, išgirdęs tikrąją I.Valinskienės grožio paslaptį, nesusilaikė.

„O ar nėra taip, kad kuo Inga atrodo gražesnė, tuo Arūnas Valinskas tampa negražesnis? Ar nėra taip, kad siurbi iš jo gyvybinius ir grožio syvus?“ – juokavo Dž.Siaurusaitis.

Jam antrino šmaikštaudamas ir kitas laidos vedėjas G.Savickas: „Aš irgi niekaip nesuprantu, tokia graži moteris, nuostabiu balsu, ir tas vyras... Na, negražus, tikrai... Kaip taip?“

„Jeigu atvirai, tai man Arūnas yra šiuo metu gražesnis, nei jis buvo prieš trisdešimt metų“, – laidoje prisipažino Inga Valinskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius