Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

58-ąjį savo gimtadienį Jurijus Smoriginas su žmona Dalia švenčia meilės mieste Paryžiuje

Rugpjūčio 26 dieną choreografas, Vilniaus baleto vadovas Jurijus Smoriginas švenčia savo 58-ąjį gimtadienį. Tačiau vietoje to, kad šią dieną sutiktų Lietuvoje, Jurijus kartu su žmona Dalia nusprendė pabėgti nuo į darbus įsukusios kasdienybės ir įkvėpti Paryžiaus dvasios.
Jurijus Smoriginas su žmona Dalia
Jurijus Smoriginas su žmona Dalia / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Į Paryžių atvykau savaitei. Norėjau pasivaikščioti po miestą, aplankyti visas simbolines Paryžiaus vietas. Galvoju, kad kiekvienas europietis nors kartą per dvejus metus turėtų atvykti į Paryžių, pasivaikščioti po Monmartrą, po Eliziejaus laikus“, – portalui Žmonės.lt pasakojo maestro.

Ir nors Prancūzijos sotinėje sekmadienį lijo, vyras teigė dėl to nei kiek nepergyvenęs. Jurijus teigia, kad ši viešnagė jam yra labai geras psichologinis atsijungimas nuo kasdienybės ir darbų.

„Šis miestas toks spalvingas, čia daug skirtingų tautybių, pasijunti tikras Europos pilietis. Ir labai gerai iš tokio spektro pažiūrėti į savo tėvynę – kokie mes nepakantūs spalvoms, akių formai. Tai yra pasaulio miestas. Pasakiau banalybę, bet taip iš tikrųjų yra“, – vaikštinėdamas romantiškomis Paryžiaus gatvėmis pasakojo J.Smoriginas.

Paklaustas, ar suplanavo ką nors ypatinga savo gimtadienio proga, pašnekovas atskleidė, kad šią dieną keliaus į vienas žymiausių Paryžiaus vietų – Per Lašezo kapines. Čia palaidota daug žymių kultūros ir mokslo, karo ir politikos veikėjų.

„Štai dabar einu į „Galeries Lafayette“ galeriją apsišopinti, žmona man padovanos, aš jai padovanosiu, – džiugia nuotaika tryško gimtadienį švenčiantis J.Smoriginas. – Tai visiškas relaksas, kai galvoje švilpia vėjai.“

Po kelių dienų į Lietuvą grįšiantis choreografas iš karto pasiners į darbus ir į artėjantį televizijos sezoną. Kalbėdamas su portalu Žmonės.lt Jurijus patikino, kad jo gerbėjai jį tikrai išvys naujajame TV3 sezone, tačiau prie kokio projekto prisijungs – kol kas sakyti nenorėjo.

„TV3 spalio mėnesį turės labai didelį projektą, tačiau aš negaliu apie tai kalbėti, nes ne mano teisė informuoti. Tai nebus šokių projektas. Taip pat Vilniaus balete statysiu keletą spektaklių. Veiklos visada turiu“, – rodos artėjančių darbų visai mielai laukė J.Smoriginas ir sakė, kad geriausias linkėjimas jo gimtadienio proga būtų, kad išliktų viskas, ką jis dabar turi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius