„69 Danguje“ atlikėjos Ingridos Martinkėnaitės ir Andrejaus Velijevo skyrybų byla pasiekė teismą

Trečiadienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teisme atversta grupės „69 Danguje“ atlikėjos Ingridos Martinkėnaitės-Velijevės ir jos vyro Andrejaus Velijevo skyrybų byla.
Ingrida Martinkėnaitė
Ingrida Martinkėnaitė / „Roro fotografija“ nuotr.

Pora į teismą kreipėsi su prašymu nutraukti santuoką bendru sutarimu. Trečiadienio rytą Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėja Sigita Zubavičiūtė-Montvilienė atvertė šią skyrybų bylą.

Nors dažniausiai sutuoktiniams kreipiantis bendru sutarimu dėl santuokos nutraukimo procesas būna paprastas, šįkart pora nebuvo iškart išskirta. 

Kaip portalui Žmonės.lt sakė Vilniaus apylinkės teismo atstovė spaudai Guoda Paužaitė, numatytas kitas posėdis, nes byloje pateikti ne visi dokumentai, „reikia pašalinti procesinius trūkumus“.

Laimę kuria su kitais žmonėmis

Tiek I.Martinkėnaitė, tiek A.Velijevas jau kurį laiką turi kitas antrąsias puses. Prieš kelias savaites žurnalui „Žmonės“ atvirą interviu davusi I.Martinkėnaitė prisipažino, kad vėl yra įsimylėjusi ir laiminga.

 „Meilė... Ji atsirado tarsi iš niekur, – prisimena ji. – Aš tą žmogų pažinojau labai seniai, bet vieną dieną staiga pamačiau visai kitaip. Jis irgi vienišas. Galbūt tai ir buvo postūmis – kad susitiko du laisvi žmonės, be jokių kliūčių ir priekaištų... Iš pradžių bendravome tik telefonu ir žinutėmis – tai truko kokį mėnesį, telefonas įkaisdavo ir išsikraudavo, man net paskausdavo ausis. Poreikis kalbėtis buvo tikrai didelis. Ir prisikalbėjome...“  – „Žmonėms“ sakė Ingrida.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Išsiskyrė daugiau kaip prieš metus

Apie I.Martinkėnaitės ir A.Velijevo skyrybas Žmonės.lt pranešė dar praėjusių metų sausį – tuomet kalbinta dainininkė patvirtino, kad jiedu nusprendė skirtis ir šeimos išsaugoti nepavyko.

„Visi taškai mūsų santykiuose jau sudėti. Mes abu taip nusprendėme“, – praėjusių metų pradžioje sakė I.Martinkėnaitė.

Nors sutuoktiniai jau gyveno atskirai, vis dėlto judviejų prašymas oficialiai nutraukti santuoką teismą pasiekė tik šių metų kovą.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė su vyru Andrejumi Velijevu
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ingrida Martinkėnaitė su vyru Andrejumi Velijevu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius