Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

A.Ivanauskas-Fara ryžosi pilvo plastikos operacijai: „Tai dar ne pabaiga“

Grupės „Rondo“ lyderiui Aleksandrui Ivanauskui-Farai (61) gruodžio pradžioje buvo atlikta operacija. Kaip sako pats atlikėjas, nors planuota minimali pilvo plastika, viskas susiklostė daug rimčiau – tai tapo ne grožio, o sveikatos operacija. Dabar dainininkas jau atgauna jėgas ir sako, kad jei tik norės, ateityje dar tikrai kreipsis į plastinės chirurgijos specialistus.
Grupė „Rondo“
Grupė „Rondo“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Gruodžio pradžioje A. Ivanauskui-Farai atlikta pilvo plastika. Pasak atlikėjo, iš pradžių tikėtasi, kad bus pakoreguotos tik kūno formos, bet specialistas Aleksandrą įspėjo – išvaržos problemos ateityje gali rimtai sutrikdyti sveikatą, rašoma pranešime spaudai.

„Pats nė nežinojau, kad viskas taip „užleista“, kad mano situacija ribinė, o išvarža sveikatai gali padaryti tiek daug problemų. Turėjo būti lengva, tačiau mano sveikatos labui ji tapo rimta chirurgine operacija. Kaip patikino operaciją atlikęs Saulius Vikšraitis, ateityje jokių pasekmių nejausiu, bet galėjo būti ir labai blogai, kaži ar būčiau toliau galėjęs lipti ant scenos“, – pranešime spaudai pasakojo atlikėjas.

Nerimo nejaučia

Apsilankymas plastinės chirurgijos centre A.Ivanauskui-Farai buvo ne pirmasis – prieš kelerius metus jam pakoreguotas veidas. „Dabar į kliniką žengiu visiškai ramiai, nes žinau, kas laukia. Be to, labai pasitikiu man operaciją atliekančiu ekspertu, todėl nereikia dėl nieko nerimauti, belieka laukti teigiamų rezultatų. Apskritai, kalbant apie operacijas, nesakau, kad dabar jau viskas, ateityje dar pamatysime“, – šypsodamasis sako atlikėjas.

Greičiausiai prieš plastines operacijas Aleksandras toks ramus ir todėl, kad visur jį lydi žmona Rima. Kaip pasakoja dainininkas, visus sprendimus jie priima kartu, tad vėliau drauge smagu ir džiaugtis rezultatais. Paklaustas apie tai, galbūt šeimoje jis yra didesnis iniciatorius šiuo klausimu, atlikėjas purto galvą ir patikina: „Vieno, kuris nusprendžia, tikrai nėra. Viską pasveriame, įvertiname ir galutinį atsakymą pateikiame kartu.“

Teigiamų A.Ivanausko-Faros kūno pokyčių nepastebėti neįmanoma, tačiau dėl šios priežasties, kaip tikina jis, kartais sulaukia ir neigiamų reakcijų. Nepaisant to, atlikėjas sau visiškai nesuka galvos.

„Operacija – kiekvieno žmogaus asmenis reikalas. Jei nori, apie ją kitiems papasakoja, jei nenori, nepasakoja. Aš pasirinkau to neslėpti, ypač kai operacija gali turėti įtakos ne tik išvaizdai, bet ir sveikatai. O į neigiamus komentarus dėmesio tikrai nekreipiu, juk žmonės turi teisę pasisakyti“, – pabrėžia Aleksandras.

Laukia darbingas metas

A.Ivanauskas-Fara neslepia, kad pirmąją dieną po operacijos dar šiek tiek buvo jaučiamas narkozės poveikis, reikalingas lovos režimas, tačiau jau trečią dieną savijauta kardinaliai pasikeičia – judėti tampa lengviau, pakyla apetitas.

Kadangi „Rondo“ lyderis pilvo plastikos operaciją planavo jau anksčiau, šiuo laikotarpiu jis atsisakė visų renginių, į kuriuos buvo kviečiamas.

„Iš anksto suplanavau, kad po operacijos pasiimsiu savaitę „atostogų“. Žinojau, kad būsiu ne pačios geriausios formos, o verkšlenti, kad man skauda, labai nemėgstu, todėl kuriam laikui visko paprasčiausiai atsisakiau“, – tikino jis.

Prabėgus savaitei po operacijos, dainininkas jau su visa jėga tikisi grįžti į darbų maratoną. Tiesa, jis artėjant šventėms bus toks pat įtemptas kaip ir visais metais. „Žmonėms „Rondo“ reikia, todėl mano grafikas bus itin užimtas. Per visą šį šurmulio laiką leisiu sau atsikvėpti tik Kūčių dieną, o visomis kitomis dienomis suplanuoti koncertai“, – sakė atlikėjas.

TAIP PAT SKAITYKITE: 40 metų santuokoje: „Rondo“ lyderis Fara su žmona atnaujino įžadus, ant žiedų suspindo rubinai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius