Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Mamontovas apie „inCulto“ pasirodymą „Eurovizijoje“: šaunu, jeigu kažkas eina tavo pramintais takais

Vis dar netylančias diskusijas apie ką tik pasibaigusį „Eurovizijos“ konkursą šį ketvirtadienį pratęs televizijos laida „Valanda su Rūta“.
Koncerto įrašą ir grupės narių kelionės po JAV akimirkas pristatė Andrius Mamontovas su grupe.
A.Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Aplankykite specialią 15min.lt rubriką „Eurovizija“.

„Yra teigiančių, kad grupė „InCulto“ kopijuoja prieš keletą metų „Eurovizijoje“ itin sėkmingai startavusią „LT United“. Ar Jums taip neatrodo?“ – be jokių užuolankų laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė paklausė laidoje dalyvaujančio žinomo muzikanto Andriaus Mamontovo.

„Šaunu, jeigu kažkas eina tavo pramintais takais“, – išsisuko nuo tiesaus atsakymo A.Mamontovas.

Laidos vedėjai niekaip nepavyko iškvosti, už ką balsavo A.Mamontovas. Tiesa, žinomas dainų atlikėjas ir kūrėjas neslėpė simpatijų dainininkei Aistei Pilvelytei: „Aistė tiesiog prisirpo „Eurovizijai“ ir bent jau ateinančiais metais būtina ją išsiųsti.“ Negailėjo pagyrimo A.Mamontovas ir Merūnui: „Jo daina yra būtent tai, ko ir reikia „Eurovizijai“.

Aistė tiesiog prisirpo „Eurovizijai“ ir bent jau ateinančiais metais būtina ją išsiųsti.

„Priešiškai Lietuvos dalyvavimui šiame konkurse nusiteikusieji tvirtina, kad tai žemo lygio konkursas ir švaistyti jame pinigus krizės metu mažų mažiausiai neverta...“ – provokavo laidos vedėja ilgametį konkurso komisijos narį Joną Vilimą, bandydama sužinoti, kiek iš tiesų mums kainuoja šis konkursas. Tačiau konkreti suma taip ir liko neišduota.

„Gal trys šimtai tūkstančių, gal...“ Visa tai be jokios paslapties gaidelės papasakojo laidoje dalyvavę šokių „Eurovizijos“ konkurso nugalėtojai Karina Krysko ir Andrius Skambinas bei pats Egmontas Bžeskas. Pastarasis pusiau rimtai prisiminė įspūdingiausias šokių „Eurovizijos“ Glazgo mieste akimirkas: „Jautėmės nublokšti į svetimą šalį, lyg kokie vargšeliai, mažai kam žinomi ir girdėti. Taip su mumis ir elgėsi. Tokios šalys kaip Rusija, Azerbaidžanas, kurios čia švaistėsi pinigais, buvo priimtos su didžiausia pagarba. Mūsų net sirgaliams vietos buvo paliktos už kamerų. Visa laimė, kad pavyko po ilgokų derybų išsikovoti kitas. Na, o Lietuvos požiūrį į tuos, kurie vyksta atstovauti jai, geriausia nusako tai, kaip mes buvome išlydėti: vos ne paskutiniu momentu prieš išvykdami iš Lietuvos susivokėme, kad negalėsime atstovauti savo šaliai, nes neturime jos vėliavos. Ką gi, teko skubiai pasirūpinti. Televizijos valytoja rado išeitį: išlygino suglamžytą vėliavą ir prie jos įdavė mums šluotos kotą.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius