Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Šedžius – oficialiai penkių vaikų tėvas: perpus jaunesnė mylimoji E.Pilvinytė pagimdė dukrą

Trečiadienio rytą pasaulį išvydo penktoji verslininko Andriaus Šedžiaus (44) ir pirmoji jo mylimosios Erdvilės Pilvinytės (22) atžala.
Andrius Šedžius, Erdvilė Pilvinytė
Andrius Šedžius, Erdvilė Pilvinytė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

15min džiugią žinią patvirtino A.Šedžius. Tiesa, šiuo metu viešintis Hamburge, todėl lemtingą akimirką šalia Erdvilės būti negalėjęs.

„Žinau tik tiek, kad vaikas sveikas, mama sveika. Viskas gerai. Turėjo gimdyti šeštadienį, tai buvau taip susiplanavęs, kad šeštadienį ir grįšiu. Vakar vakare 20 val. į Hamburgą išvažiavau automobiliu, nes lėktuvai neskraido.

Tačiau taip išėjo, kad pravažiavus Varšuvą gavau žinutę, jog ji jau važiuoja į ligoninę. Šiandien susitvarkau reikalus, apsisuku ir atgal“, – pasakojo A.Šedžius, nekantraujantis pamatyti naujagimę.

Andrius sako, kad net jei gimdymo metu būtų buvęs Lietuvoje, šiuo atveju vis tiek nelabai kas pasikeistų: „Dėl koronos nieko neleidžia į ligoninę. Ją išsivežė greitoji ir po dviejų dienų paleis. Tai iš principo ji nieko neprarado. Taip pat nei aš, nei vaikas.“

Priėmęs sveikinimus verslininkas pasidžiaugė, kad jam ir Erdvilei gimė mergaitė. 15min pasiteiravus, ar jau išrinko vardą, A.Šedžius teigė, jog dėl jo dar nėra tvirtai apsisprendę.

Asmeninio albumo nuotr./Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė
Asmeninio albumo nuotr./Andrius Šedžius ir Erdvilė Pilvinytė

Žinią, kad turės dar vieną atžalą, A.Šedžius patvirtino dar gegužės pradžioje. Vis dėlto tuomet vyras 15min prašė kol kas ja nesidalinti, siekiant apsaugoti būsimą mamą nuo blogų komentarų.

„Gi patys žinote, kokie pas mus pikti žmonės Lietuvoje. Tik pranešime, netrukus visi supuls teisti, kritikuoti, o tokie dalykai labai kenkia nėščiosioms“, – 15min sakė A.Šedžius.

Galiausiai naujiena į dienos šviesą išlindo rugpjūtį.

Ši atžala A.Šedžiui – jau penkta, su E.Pilvinyte – pirmoji.

15min primena, kad A.Šedžiaus ir E.Pilvinytės santykiai nuo pat pradžios priminė niekados nesibaigiančią melodramą. Nors kalbos apie tai, kad juodu sieja romantiški jausmai, sklido kelis mėnesius, 2019-ųjų metų sausį Erdvilė tikino, kad ji su Andriumi tėra geri draugai.

Vis dėlto yla iš maišo išlindo netikėtai, kai 15min paskambinus verslininkui, telefonu atsiliepusi Erdvilė nebegalėjo slėptis.

Pora pradėjo puoselėti santykius dar skyrybų su Monika Kvietkute metu, anot šaulietės, ji pati neretai prižiūri mylimojo sūnų Gabrielių, stengiasi gerai sutarti ir su jo mama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius