Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

A.Šedžius prisipažino: „Po dviejų nesėkmingų santuokų gerokai atsargiau galvoju apie trečias vedybas“

Ne vienas galbūt norėtų atsidurti dainininkės Ievos Zasimauskaitės, aktoriaus Mariaus Repšio, tapytojos Monishos-Modestos Butautytės ar verslininko Andriaus Šedžiaus kailyje. Ir ne veltui – juk jie talentingi, sėkmingi ir turtingi. Tačiau ar viskas auksas, kas auksu žiba?
Andrius Šedžius, Erdvilė Pilvinytė
Andrius Šedžius, Erdvilė Pilvinytė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Žinomo verslininko Andriaus Šedžiaus populiarumo kaina – visos Lietuvos po kaulelį narstomas jo asmeninis gyvenimas. Šiuo metu jis gyvena su perpus jaunesne mylimąja Erdvile, su kuria susilaukė penktojo vaiko.

Žinomas vyras neslėpė, kad jų santykiuose būna visko – ir konfliktų dėl pavydo bei ūmaus Erdvilės būdo, ir dėl atvirumo bendraujant su žiniasklaida.

„Ji manęs visai neklauso. Bet bandau ją apsaugoti nuo žiniasklaidos. Iš pradžių ji buvo labai naivi, galėdavo prišnekėti spaudai bet ko ir po to gailėtis, bet pagyvenusi su manim porą metų, ji patobulėjo“, – aiškino A.Šedžius.

Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Andrius Šedžius
Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr./Andrius Šedžius

Laidos „Bučiuoju. Rūta“ vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei paklausus, ar pora planuoja vestuves, Andrius išliko paslaptingas.

„Kai tuoksimės, būtinai pakviesime. Bet po dviejų nesėkmingų santuokų gerokai atsargiau žiūriu į dar vienas vedybas“, – prisipažino.

Niekas negalėjo įtarti, kad kai Auksiniu scenos kryžiumi apdovanotas aktorius Marius Repšys scenoje vaidino ir žarstė sąmojus, jo galvoje skambėjo balsai. Ketvirtadienį pasirodysiančioje LNK laidoje Marius papasakojo ir apie teatro gastroles, kai dėl ištikusios krizės teko atšaukti visus užsienyje suplanuotus spektaklius.

„Prasidėjo viskas nuo nemigos, hiperaktyvumo, didelės energijos ir paskui peraugo į psichozę. Diagnozavo bipolinį sutrikimą. Jaučiausi labai blogai, bet dar blogiau jautėsi mano šeima, kuri nežinojo, ką daryti. Esu be galo dėkingas žmonai Vaidai, kad ji rado stiprybės visa tai suprasti“, – atviravo M.Repšys ir pridūrė, kad sekėjų skaičiaus dydis socialiniuose tinkluose dažnai proporcingas vienatvės dydžiui.

Jam pritarė ir Ieva Zasimauskaitė: „Socialinius tinklus siūlau vertinti kaip iliuziją, kaip kokį filmą – juk žiūrėdami filmą suprantame, kad tai tėra fikcija. Po tais tobulais gyvenimais iš tiesų slypi tikri gyvenimai, kurių herojai kenčia nuo rimtų psichologinių susirgimų ir tiesiog neturi drąsos pademonstruoti šios pusės. Pati tokia buvau ir pažįstu daugybę tokių žmonių. Dažnai iš pažįstamų girdžiu, kad jie ant skyrybų slenksčio, nors instagrame demonstruoja tobulus santykius.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ieva Zasimauskaitė

Laidoje „Bučiuoju. Rūta“ Ieva prabilo ir apie nelengvas savo patirtis – pasirodo, talentinga dainininkė, „Eurovizijos“ dalyvė ne vienus metus kovoja su panikos priepuoliais ir depresija: „Panikos priepuoliai yra bene baisiausia, ką man yra tekę išgyventi: negali kontroliuoti savo pojūčių, o tie panikos priepuoliai užklumpa netikėčiausiose vietose.

Tuo metu atrodo, kad miršti, nors jei nuvažiuotum pas gydytoją ar išsikviestum greitąją, tau nieko nediagnozuotų. Ir baisiausia, kad niekam apie tai nenorėjau pasakoti, nes tavęs vis tiek niekas nesupranta.“

Tapytoja Monisha-Modesta Butautytė pasidalijo ne tik sunkios, patėvio teroro ir smurto kupinos vaikystės prisiminimais, bet ir atskleidė tamsiąją mokslų M.K.Čiurlionio menų mokykloje pusę: „Čia režimas buvo itin griežtas, o jei ką nors padarydavau ne taip – sulaukdavau priminimo, kad galiu „grįžti į savo kaimą“. Nebuvo švietimo apie kūną ir mitybą, pagrindinė balerinų dieta buvo tiesiog nevalgyti.

Mums įkalė į galvą auksinę taisyklę – pusryčius suvalgyk pats, pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui. Būdavo, kad mus sustatydavo ir matuodavo pilvą, šlaunis, žiūrėdami, ar nepriaugome.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius