Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius teigia buvęs įspėtas apie pavojus, susijusius su Irma Jurgelevičiūte

LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ šeštadienį televizijos studijoje sulaikytos Irmos Jurgelevičiūtės kolegos ir pažįstami dalijosi versijomis, kodėl atlikėja galėjo taip pasielgti, o Seimo narys Andrius Šedžius pateikė naujų faktų.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / Valdo Kopūsto/Dienraščio L.T. nuotr.

Laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ buvo kalbinamas Seimo narys Andrius Šedžius.  Tai, kad gerai pažįsta Irmą, jau anksčiau skelbė žiniasklaida, užfiksavusi, kaip ryte iš politiko namų išeina atlikėja, teprisidengusi rankšluosčiu.

Dar sekmadienį politikas kalbėjo, kad jam sunku patikėti kaltinimais Irmai. Jis tvirtino, kad apie atlikėją negali pasakyti nė vieno blogo žodžio. „Jei būtų prašiusi manęs, be problemų būčiau paskolinęs, net jei būtų neatidavusi, nebūtų buvusi didelė tragedija“, – 15min.lt sakė milijonierius Seimo narys.

Tačiau LNK televizijai antradienį jis atskleidė kai kuriuos kitus faktus. Anot A.Šedžiaus,  prieš tris savaites jam paskambino vienas senas pažįstamas iš Kauno ir pasakė, kad turi pakalbėti svarbiu reikalu. Pas Seimo narį jis nepatingėjo atvykti iš Kauno į Šiaulius. A.Šedžių pažįstamas įspėjo, kad pasikeistų savo namo Vilniuje kodą ir nepaliktų raktų. „Žmogus įspėjo, kad tai susiję su Irma“, – pasakojo A.Šedžius. Būtent šiame name kartais apsistodavo Irma ir ji žinojo namų kodą.

A.Šedžius atsimena ir dar vieną keistą nutikimą. Po vieno iš I.Jurgelevičiūtės apsilankymo jo namuose dingo prabangus laikrodis, kainuojantis apie 14 tūkst. svarų sterlingų. Politikas sako, kad jam labai gaila šio brangaus laikrodžio, kurį nešiojo 7 metus. Tiesa, A.Šedžius teigia negalintis teigti, kad jį pasisavino I.Jurgelevičiūtė, galbūt tai tebuvo sutapimas. Tačiau parlamentaras teigė šiaip tokių brangių daiktų nemėtantis.

L.Kazlauskienė: gandų sklando įvairių

Laidoje kalbėjo ir atlikėja Liveta Kazlauskienė. Ji sako iki šiol negalinti įsivaizduoti, kodėl Irma galėjo taip pasielgti. Anot moters, pramogų pasaulyje sklando kalbos apie kažkokias Irmos priklausomybes, tačiau ji pati stengėsi į tai nekreipti dėmesio. „Kažkas ją taip įspaudė į kampą, kad ji taip turėjo pasielgti...“ – galimas priežastis vardijo L.Kazlauskienė.

Paprašyta apibūdinti I.Jurgelevičiūtę l.Kazlauskienė sakė: „Ji visada galvoja, ką daro. Ji turi išskaičiavimų. Kūrybinga, emocinga.“

Nors neseniai trečiasis I.Jurgelevičiūtės vyras Rolandas Lavinskas vienai žurnalistei sakė turintis labai nekokios informacijos apie buvusią sutuoktinę, L.Kazlauskienė sako, kad pramogų pasaulyje sklando kalbų, jog būtent šis vyras galėjo moterį pastūmėti į nusikaltimus. L.Kazlauskienė pasakojo, kad vyras padovanojo Irmai naują automobilį. „Gal pareikalavo už jį pinigų?“ – spėliojo L.Kazlauskienė.

Bet kuriuo atveju, jeigu Irma iš tiesų apsivogė, L.Kazlauskienė tam pateisinimų neranda. „Kaip galima žengti tokius neatsakingus žingsnius?“ – sakė L.Kazlauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius