-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Užkalnis žino, kas jo įrašuose labiausiai erzina žmones: jie ten atpažįsta save

Žurnalistas, publicistas Andrius Užkalnis garsėja aštriais pasisakymais socialiniuose tinkluose, kurie neretai sulaukia internautų agresijos. Vis dėlto A.Užkalnis gauna ne tik nepasitenkinimo kupinų replikų – kai kurie komentatoriai atvirai publicistui grasina, o porą kartų jam teko su nemaloniomis situacijomis susidurti ir realybėje. „Vieni žmonės fotografavo mūsų namus ir siuntė su žinute, kad žinome, kur jūs gyvenate“, – 15min laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ atskleidžia A.Užkalnis.

Kone po kiekvienu A.Užkalnio įrašu socialiniuose tinkluose galima rasti heiterių pasisakymų, o dalis jų nevengia grasinančių žinučių rašyti ir asmeniškai. Nors nemalonių linkėjimų Andrius sulaukia kasdien, jis džiaugiasi, kad kol kas jie nėra virtę realybe.

„Per pastaruosius 10 metų esu sulaukęs apie 5 tūkst. pažadų gauti į snukį, kai mane sutiks, arba grasina, kad nesurinksiu savo dantų. Kiti sakė, jog nepatingės atsėdėti kalėjime, bet sveikas namo nepareisiu, – pasakoja A.Užkalnis. – Rizikos visada yra.“

Vis dėlto A.Užkalnis su grasinimais yra susidūręs ir realiame gyvenime – jis ryškiai prisimena du atvejus, kai dėl žmonių veiksmų teko pasijausti itin nemaloniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius