Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Čaplikas prisipažino apgaudinėjęs žmones

„Auksinėje blykstėje“ viešėdamas sveikatos apsaugos ministras Algis Čaplikas sulaukė aštrių klausimų dėl kiaulių gripo, vaistų jam gydyti ir skiepų, kurių Lietuvoje dar nėra. Šį vakarą laidoje bus atskleista daug paslapčių, į visiems rūpimus aktualius klausimus apie kiaulių gripą atsakys žmonės, ką tik juo persirgę.
Algis Čaplikas
Algis Čaplikas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sveikatos apsaugos ministras „Auksinėje blykstėje“ sulaukė ir išpažinčių dėžės, kuri politikams būna itin negailestinga ir kelianti siaubą. Nerimaudamas ir baimindamasis atkastų paslapčių iš praeities, A.Čaplikas bandė išsisukti nuo garbės nedarančios istorijos. Tačiau iš išpažinčių dėžės traukiami daiktai ir Kristupo Baublio spaudimas privertė prisipažinti, kad kadaise jis apgaudinėjo žmones.

„Auksinė blykstė“ sužinojo ir privertė A.Čapliką papasakoti, kaip prieš porą metų, prieš savivaldybės rinkimus, norėdamas sukelti Liberalų ir centro sąjungos aktyvumą, griebėsi melo. Kartą sėdėdamas su kolegomis padėjėjais politikas pastebėjo, kad iš jų vardų – Remigijus, Algis, Laura, Artūras, Inga – pirmųjų raidžių dėliojasi žodis „Ralai“. A.Čaplikui tada šovė į galvą mintis: kodėl nesugalvojus fiktyvios visuomenės nuomonių apklausų agentūros pavadinimu „Ralai“, kuri veiktų partijos viduje ir skatintų partijos aktyvumą.

Be jokių sąžinės priekaištų jis „įkūrė“ agentūrą ir partijos nariams pateikdavo išgalvotus duomenis, viešindami nariams šią informaciją kaip realią, gautą atlikus gyventojų apklausas. Bet keisčiausia, kaip sakė pats sveikatos apsaugos ministras, kad išgalvoti duomenys beveik 100 proc. atitikdavo realybę ir pavyko net dukart atspėti rinkimų rezultatus.

Garsių politikų atskleisti melai, tiesa apie kiaulių gripą ir baisias stichijas išgyvenusių žmonių pasakojimai – jau šį vakarą „Auksinėje blykstėje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius