Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Mamontovas: „Dėl EP rinkimų mums ant kaktos pakabinta gėda“

A.Mamontovas, duodamas interviu „Lietuvos rytui“, kalbėjo ne tik apie muziką, bet ir apie politinius Lietuvos įvykius.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Duodamas interviu „Lietuvos ryto“ žurnalistui Ramūnui Zilniui, A.Mamontovas sakė, kad anksčiau jis visai nesikišdavo politiką, tačiau pyktį jam pažadino Rolando Pakso istorija. „Man buvo gėda dėl to veikėjo“, – pasakojo A.Mamontovas, prieš metus dainavęs mitinge prie Prezidentūros. Kartu jis pripažino, kad Europos Parlamento (EP) rinkimų rezultatai jį nuliūdino dar labiau.

Pats atlikėjas sakė, kad ėjo balsuoti ir tvirtino, jog tie, kurie nėjo, dabar neturi teisės piktintis. „Ir priimti tą gėdą, kuri pakabinta mums ant kaktos. Jei nesugebame pajudinti užpakalio ir balsuoti, kad nusikaltėliai nepakliūtų į EP, tai gal mes ir verti tos gėdos“, – savo mintis dėstė A.Mamontovas.

Atlikėjas prisipažino, kad Arūnas Valinskas kvietė jį eiti į politiką. „Bet atsakiau – Arūnai, nepyk, būsiu pirmas, kuris tave kritikuos. Kiekvienas turi būti savo vietoje. Kai pasižiūriu į kai kuriuos artistus Seime, nesuprantu, ką jie ten veikia“, – „Lietuvos rytui“ sakė A.Mamontovas.

A.Mamontovas sako nesuprantantis atlikėjų, kurie ėjo į Seimą, ir svarstė, kad galbūt tai yra desperatiškas jų bandymas susitvarkyti gyvenimą. Jis teigė suprantantis A.Valinską, kuriam galbūt norėjosi naujo iššūkio, tačiau niekaip nesuvokia, ko Seime prireikė dabartinio Parlamento pirmininko žmonai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius