Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Pilypaitei patikdavo, kai į skruostus durdavo Romo Dambrausko ūsai

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ – ypatinga šventė. Valdžiai paskelbus, kad šalis pasiekė dugną, laida nusprendė ne liūdėti, o švęsti. Penktadienio vakarą skambės premjerui dedikuotos linksmos dainos apie „kubilo dugną“, šmaikštūs ekonomisto patarimai žiūrovams ir smagios krizės nuskriaustųjų optimistinės idėjos.
Asta Pilypaitė
Asta Pilypaitė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Asta Pilypaitė

Nors dažniausiai į „Auksinę blykstę“ atvykę dainininkai skundžiasi sunkiais laikais ir sudėtinga finansine padėtimi, Romas Dambrauskas drąsiai rėžė, kad nejaučia tokios krizės, mat visada dirbo ir dirba.

„Kad tik visi taip gyventų kaip aš, niekas į užsienį dirbti nevažiuotų,“ – su šypsena „Auksinės blykstės“ dugno puotoje kalbėjo atlikėjas. Garsus vyriškis ne tik pasakojo, kaip jam šiuo metu sekasi nejausti krizės, bet ir buvo laidos pasveikintas su gimtadieniu.

Romas Dambrauskas niekaip negalėjo atspėti, kokia dovana galėtų slėptis dėžėje ir kokia žinoma moteris galėjo padaryti jam tokią staigmeną. Dainininkas nustebo gavęs reikmenis ūsams prižiūrėti. O dar labiau nudžiugo sužinojęs, kad jas dovanoja žavingoji kolegė Asta Pilypaitė.

Pasirodo, jiedu kadaise buvo kaimynai ir atlikėja būtent tokį Romą prisimena – su vešliais ūsais, tad šias priemones perdavė su viltimi, kad gal dar kada nors garsųjį atlikėją pamatys tokį, kaip kadaise. Maloniai nustebintam dainininkui Saulėns replikavo, kad greičiausiai „Astikei patiko, kaip tie ūsai badėsi jai, dėl to ir dovanoja tuos įrankius.“ 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius