-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aaronas Perezas skelbia konkursą: už nuotrauką su juo Vilniuje vėl dovanos dolerių

Jaunasis milijonierius Aaronas Perezas (28) šiemet buvo paskelbęs konkursą: pirmasis jį mūsų šalyje sutikęs ir įsiamžinęs žmogus gavo piniginę kelių šimtų JAV dolerių premiją. Konkursas sulaukė tęsinio. Šį penktadienį vėl bus galima gauti dovanų. Tik šįkart dvigubai daugiau.
Aaronas Perezas su draugu Meksikoje
Aaronas Perezas su draugu Meksikoje / Asmeninio albumo nuotr.

„Pamenu, kad šią vasarą mane Vilniaus oro uoste pasitiko būrys iššūkį priėmusių žmonių. Jie siekė už tai, kad mane pirmieji pamatys Lietuvoje ir įsiamžins, gauti piniginę premiją. Tada keli jaunuoliai net pateko į Vilniaus oro uosto bagažo išdavimo salę, kad pirmieji mane sutiktų. Pamenu, kad tada daviau pažadą, jog panašų iššūkį organizuosiu dar kartą. Todėl skubu tesėti duotą pažadą. Vėl organizuoju atrakciją, nes atvykstu į Lietuvą. Kadangi dabar šventinis laikotarpis, todėl ir premija bus didesnė nei pirmą kartą – 500 JAV dolerių“, – sakė Aaronas.

Jaunasis milijonierius praneša, kad šį kartą sąlygos bus panašios. Tik jo reikėtų ieškoti ne Vilniaus oro uoste, o prabangiame viešbutyje, kuriame jis apsistos kartu su savo bičiuliu, Amerikos dainininku Mattu Grace‘u.

„Vos atvykę į Lietuvą, su Mattu skubėsime į viešbutį. Neišduosiu jo pavadinimo, tačiau galiu pateikti kelias detales. Jis yra vienas prabangiausių šalyje ir yra įsikūręs šalia sostinės širdies. Lietuvoje su Mattu būsime prieš pat šventes. Pirmasis ar pirmoji sutikę mane su bičiuliu prie viešbučio, įsiamžinę ir patalpinę nuotrauką savo „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose iš karto gaus iš manęs 500 JAV dolerių”, – sąlygas pasakoja A.Perezas.

Vyras čia atvyko praleisti švenčių su savo mylimąja, taip pat susitvarkyti kelis verslo reikalus bei duoti interviu televizijai bei radijo laidoms.

Asmeninio albumo nuotr./Aaronas Perezas su mergina Urte
Asmeninio albumo nuotr./Aaronas Perezas su mergina Urte

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius