Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Abejonės dėl antro bandymo

Sveiki. Su draugu draugavome beveik trejus metus, išsiskyrėme dėl nuolatinių nesutarimų. Jis porai mėnesių buvo išvykęs, bet neseniai grįžo, susitikom, ir vėl pajutau jam šiltus jausmus, nors kai jis buvo išvykęs, stengiausi apie jį negalvoti ir stiprių jausmų nejaučiau.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.
Temos: 2 Santykiai Meilė

Kai grįžo, praleidom daug laiko kartu - vėl bučiniai ir pan. Oficialiai draugystės neatnaujinome, aš net patariau jam ieškotis kitos panelės. Jis ėjo į pasimatymą. Kai vaikinas buvo jame, visą laiką galvojau, ką jie veikia, man buvo skaudu, kad jis laiką leidžia su kita. Bet bėda ne su juo, nes jis mane vis dar myli ir nori būti tik su manimi.

Bėdą turiu aš, nes nežinau, ko pati noriu. Bijau atnaujinti rimtus santykius - bijau, kad vėl nieko neišeis, kad vėl rasiu aibę trūkumų jo elgesyje. Taip pat norėčiau turėti laisvės, nes draugystės metu jaučiausi varžoma. Iš tiesų, norėčiau, kad jis būtų laimingas, todėl jei norėsiu vėl atnaujinti viską, ir po to nepavyks - būsiu jam sutrukdžiusi pradėti pilnaverčius santykius su kita. Tuo pačiu bijau, kad jeigu dabar jį paleisiu ir jis susiras kitą, o aš po kurio laiko susivoksiu, jog jis buvo tas vienintelis - negalėsiu sau atleisti už tai. Pagarbiai, Inga

Sveika, Inga. Iš tavo laiško man atrodo, kad šiuo metu tu tikrai nesi pasiruošusi skirtis su vaikinu. Nesiplėšyk, neapgaudinėk savęs, nesistenk neigti savo jausmų vaikinui ir nesielk kvailai, siūlydama jam eiti į pasimatymą su kita, o po to grauždamasi dėl to nagus, „Oi, ką gi jie ten veikia kartu? Ai, ai, ai..“. Nustok kankinti ir skaudinti pati save ir savo draugą.

Antras šansas

Pabandykite dar sykį, gal jūs turite dar vieną šansą. Treji metai vis dėlto nėra trys mėnesiai. Tokie stiprūs jausmai ir romantika draugui grįžus rodytų, kad buvot vienas kito labai pasiilgę, kad jums trūko vienas kito, nors tu ir bandei apie jausmus negalvoti.

Tu tikrai nesi viena atsakinga už santykių sėkmę ar nesėkmę - juolab už tai, ar draugas bus laimingas - gyvenime garantijų niekada nėra, abu įdedate savo indėlius, renkatės kaip gyventi. Jei jautiesi per daug varžoma, bandyk įnešti daugiau laisvės į jūsų santykius, pasikalbėk su juo apie tai, ko tau norėtųsi. Bandykit tobulint santykius abu, juk ilgalaikiai artimi santykiai - tai didžiulis darbas, abiejų žmonių pastangos: girdėti vienas kitą, klausytis, prisitaikyti, toleruoti.

Trūkumų turi visi, klausimas - kiek tu gali juos priimti ir kiek draugas pasiruošęs atsižvelgti į tai, kas tau svarbiausia santykiuose, o taip pat - kiek tu pati pasirengusi įsiklausyti į jo norus.

Sėkmės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius