-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Abipus sienos“ tyrimas: kas parūpina Henrikui Daktarui svaigalų?

Po to, kai Lukiškių kalėjimo administracija suimtąjį Henriką Daktarą nutvėrė apsvaigusį net ir už grotų, iš nuostabos aiktelėjo ne vienas. Kas sunkiais nusikaltimais įtariamai Kauno mafijos "įžymybei" parūpina svaigalų?
Henrikas Daktaras
Henrikas Daktaras / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Žinom, kad tą dieną vyko jo susitikimai tiek su prokuroru, tiek ir su advokatu“, – teigia Lukiškių tardymo izoliatoriaus–kalėjimo direktoriaus pavaduotojas Vilius Šlaičiūnas.

Dešimčiai parų patupdytas į kalėjimo baudos izoliatorių H.Daktaras taip ir neprisipažino, nei kas jam talkino, nei kur ir kiek jis iš tiesų įkalė. Tuo priversdamas aplinkinius kalbėti, esą tai ne pirmas kartas, kai jis po zoną vedžiojamas nuo nežinia ko pastebimai apsvaigęs.

„Kiekvieną kartą man išeinant iš kameros atliekama krata, sugrįžtant taip pat esu tikrinamas pareigūno. Einant iš advokato ar tyrėjo, mane veda į kratos kambarį, kuriame turiu nusirengti, tik su glaudėmis praeiti pro metalo detektorių“, – tai vis H.Daktaro aiškinimas.

Kad Henrikas Daktaras nuo seno Lukiškėse turėjo jam talkinančių geradarių, žinojo ne tik budrūs sekliai, bet ir „daktarų“ grupuotės bylas narpliojantys prokurorai ir teisėjai. Todėl suimtojo žodžiais, kad jis neva vartojęs vaistus širdžiai gydyti ir dėl to jo organizme atsiradusios nelemtosios promilės, niekas nenorėjo tikėti. 

Jau antradienį 19.40 laidoje „Abipus sienos“ – ne tik intriguojanti H.Daktaro girtumo istorija, bet ir autentiški telefoninių pokalbių įrašai, atskleidžiantys įkalintų „daktarų“ ir zonos prižiūrėtojų tarpusavio bendravimo užkulisius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius