Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Advokatas neigia, kad Oksanos Pikul paviešintas žinutes rašė Simas Jasaitis

Oksanos Pikul ir Simo Jasaičio skyrybų istorijoje – naujos detalės. Krepšininko advokatas Albertas Bandžius tikina, kad šią savaitę Oksanos Pikul paviešintas žinutes rašė ne Simas Jasaitis, nors būtent tai tvirtina Oksana.
Oksana Pikul-Jasaitienė rodo esą nuo Simo Jasaičio gautas žinutes
Oksana Pikul-Jasaitienė rodo esą nuo Simo Jasaičio gautas žinutes / LNK nuotr.

Advokatas A.Bandžius laidai KK2 sakė, kad Simas buvo nuolatos provokuojamas: „Gerai, kad Simas netrynė tų žinučių, todėl jas skaitydamas gali iš šono stebėti jų gyvenimą. Jeigu moteris deklaruoja, kad patirdavo psichologinį smurtą, tai poniai Oksanai reikėtų pasiimti žodyną ir perskaityti, kas tai yra psichologinis smurtas ir įvertinti, koks buvo jos elgesys.“

Šią savaitę pasirodė informacija, kad Simas Oksanai grasino ir liepė nešdintis iš namų. Anot Oksanos, Simas jai rašė: „Susirenki daiktus su vaiku ir dingsti iš mano namo. Nieko negausi. Gyvenkit, kur norit. Negausi pinigų. Atimsiu viską, auka“.

Simo Jasaičio advokatas pastebi, kad Simo ir Oksanos laiškai rašyti tuo pačiu stiliumi, padarytos tos pačios gramatinės klaidos.

„Jeigu atkreipsite dėmesį, pamatysite, kad žinutėse nėra nurodyta data. Nurodytas tik laikas. Simas tikrai nerašė tokios žinutės. Ir kartojasi ta pati klaida tiek neva Simo rašytose žinutėse, tiek Oksanos atsakymuose“, – laidai KK2 sakė A.Bandžius.

Advokatas taip pat tikina, kad Simas niekur iš namų savo noru nebėgdavo – tai darydavo išvestas iš pusiausvyros.

Ji ir televizijos laidoje („Nuo... Iki...“ – red.) kalbėjo, kad vyras išeidavo ir negrįždavo, bet pamiršo paminėti, kad, kai ji jį išvarydavo, pakeisdavo spynas. Todėl jis važiuodavo pas mamą, pas sesę Aistę ir ten nakvodavo“, – sako A.Bandžius.

Ketvirtadienio vakarą LNK laidoje KK2 advokatas A.Bandžius parodys neva pačios Oksanos siųstas žinutes, kuriose moteris necenzūriniais žodžiais atsiliepia apie Simo draugus, pavyzdžiui, Cololo ir jį patį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksana Pikul – itin atvirai apie 5 metus vaidintą santuokos pasaką, slėpusią ašaras ir išdavystes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius