Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Grigaliūnienė grįžta į televiziją: ves laidą kontroversišku pavadinimu

Po penkerių metų pertraukos Agnė Grigaliūnienė grįžta į televizijos eterį. Žinoma moteris ves naują pokalbių laidą „Skyrybos“.
Agnė Grigaliūnienė
Agnė Grigaliūnienė / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Pasak už naujos laidos vairo stojančios vedėjos, laidos idėja gali pasirodyti kiek kontroversiška, tačiau už žodžio „skyrybos“ slepiasi žymiai daugiau prasmių ir interpretacijų, nei iš pirmo žvilgsnio galėtų atrodyti.

Laidos kūrėjai įsitikinę – dažnai esame skatinami sakyti „taip“, teigiamos motyvacijos gyvenime vardan, tačiau yra situacijų, kai privalome ištarti griežtą „ne“ ir konstatuoti skyrybas. O tokių situacijų yra begalė.

„Lietuvos ryto" televizijos nuotr./Agnė Grigaliūnienė
„Lietuvos ryto" televizijos nuotr./Agnė Grigaliūnienė

Nauja A.Grigaliūnienės vedama pokalbių laida, aprėps visas – aktualiausias tiek kultūrines, tiek ir pramogines – nūdienos temas: nuo skyrybų su žalingais įpročiais iki skyrybų su antrąja puse. Laidos idėja – skatinti pradėti nuo savęs, išsiskiriant su tuo, kas mums trukdo būti geresniais, nebijoti pasakyti „ne“ tiems, kurie mūsų netenkina, ir atsikratyti to, kas mūsų nepuošia. Pati laidos vedėja Agnė Grigaliūnienė užsimena, kad bus ir skaudžių Lietuvai temų, bet taip pat ir smagių, šmaikščių pokalbių su pašnekovais.

A.Grigaliūnienė – gerai žinoma Lietuvos pramogų pasaulio atstovė, renginių organizatorė, radijo laidų ir renginių vedėja. Ilgą laiką užsiėmusi darbais „už kadro“, Agnė ir vėl sugrįžta į televizijos eterį su pokalbių laida „Skyrybos“.

Pirmoje laidoje, kurią žiūrovai išvys ketvirtadienio vakarą per „Lietuvos ryto“ televiziją, atverta skaudi Lietuvoje, Alytaus rajone, įvykusi nelaimė – padangų perdirbimo gamykloje įsiplieskęs gaisras. Kokią ekologinę katastrofą išgyvena Alytus ir aplinkiniai rajonai, ir kiek reikėjo įdėti pastangų ugniagesiams ir kitų tarnybų pareigūnams, kad ši siautėjanti stichija būtų pažabota?

Kaip rašoma pranešime spaudai, laidoje Agnė kalbino pačiame įvykių epicentre buvusius žmones bei pareigūnus: Andrių Kandratavičių – Varėnos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininką, Rolandą Juonį – Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktorių, Dalytę Nekraševičienę – Alytaus visuomenės sveikatos centro direktorę ir Remigijų Gatavecką – menininką, alytiškį.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Agnė Grigaliūnienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Agnė Grigaliūnienė

Spaudoje ir televizijoje, rodos, po kaulelį išnarstyta tema, laidoje suskamba naujais pavojaus garsais: kaip bus likviduojami avarijos padariniai? Kokia ekologinė katastrofa gresia Alytaus regiono gyventojams? Ir galų gale – kas kaltas dėl tokio masto nelaimės Lietuvoje? Šiuos ir daugelį kitų asmeniškesnių ir jautresnių klausimų, bandė išgvildenti laidos svečiai ir visa laidos „Skyrybos“ kūrybinė komanda.

Belieka tik pasidžiaugti, kad ši netikėta nelaimė betarpiškai suvienijo daugelį miestelėnų ir kartu sujudino ydingo biurokratinio aparato pamatus.

„Bendrystės jausmas ir visokeriopa pagalba išgelbėjo mus nuo dar didesnės katastrofos“, – teigė vienas iš laidos svečių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius