Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Grudytė-Guobienė ir Stanislovas Stavickis-Stano. Pro rakto skylutę

Žurnalas „Privatu!“ pasiteiravo, kokius posakius, automobilius ir patiekalus labiausiai dievina aktorė Agnė Grudytė-Guobienė ir muzikantas Stanislovas Stavickis-Stano.
Agnė Grudytė-Guobienė ir Stanislovas Stavickis-Stano
Agnė Grudytė-Guobienė ir Stanislovas Stavickis-Stano / G. Skaraitienės ir G. Žilinsko nuotr.

Stanislovas Stavickis-Stano (27)
„Senatvėje grįžau į vaikystę“

3 posakiai, kuriuos dažniausiai prisimenu:

1. „Viskas bus gerai.“ Šio posakio autorystę priskiriu sau, nes daina tokiu pavadinimu tapo pirmuoju mano hitu. Beje, šiuos žodžius dažnai užrašau autografo prašantiems gerbėjams.
2. „Jeigu nori keist pasaulį, keisk pirmiau save.“ Ši eilutė iš Andriaus Mamontovo dainos „Paskutinis traukinys“. Galima sakyti, kad ši frazė – mano gyvenimo šūkis.
3. „Politika per daug svarbi, kad ją paliktume vien politikams.“ Pirmieji politologijos vadovėlių puslapiai pradedami šiais žodžiais. Man jie labai įstrigo. Turbūt dėl to, kad esu nuovokus rinkėjas. Pasidomiu politikais prieš atiduodamas jiems savo balsą. Visi žmonės turėtų taip daryti.

4 automobilių modeliai, kuriems nepagailėčiau apvalios sumelės:

1. „Buick Rivera“. Jei atvirai, toks automobilis jau stovi mano kieme. Kadaise už jį nepagailėjau pinigų, o dabar dar turėsiu atseikėti, kad prikelčiau antram gyvenimui.
2. „Toyota JT Cruiser“. Manau, tai pats stilingiausias visureigis iš visų šiuo metu esančių automobilių rinkoje. Norėčiau tokį turėti savo garaže.
3. Skraidanti raketa. Man labai patiko pirmose filmo „Žvaigždžių karai“ dalyse herojaus Džedajaus turėta transporto priemonė. Tiksliau – ten ne automobilis, o skraidanti raketa. Už ją nepagailėčiau viso metų atlyginimo.
4. Keturratis. Nesvarbu, kokio modelio ir kokio prekės ženklo. Su tokia transporto priemone noriu keliauti po Lietuvą ir ja grožėtis.

5 patiekalai ar produktai, kuriuos visada galėčiau valgyti:

1. Baravykai. Neseniai jų prisirinkau visą galybę ir užšaldžiau žiemai. Tiesa, esu įsitikinęs, kad šventvagystė šiuos grybus dėti į patiekalus. Tereikia juos pakepti ant sviesto. Tai bent skanumėlis!
2. Tailandietiška kokosų pieno sriuba. Pirmą kartą šio skanėsto paragavau seniai, bet pats gaminu maždaug dvejus metus. Tai mano ypatingasis patiekalas.
3. „Tinginėliai“. Tai iš miltų ir varškės gaminamas patiekalas. Jis paprastas, bet be galo gardus. „Tinginėlius“ man nuolat gamindavo močiutė, pagardindavusi juos grietinės ir spirgučių padažu.
4. Ledai „Snickers“. Šie ledai – mano svajonių desertas! Vis sunkiau sekasi juos rasti Lietuvoje. Prisimenu, kaip vaikystėje jų norėjau... Vėliau pradėjo rūpėti mergos ir ledus užmiršau. O dabar vėl trokštu šio skanėsto! Senatvėje grįžau į vaikystę.
5. Šulinio vanduo. Nėra nieko geriau, kaip nubudus ryte atsigaivinti šaltu šulinio vandeniu. Gaila, kad neturiu galimybės tuo mėgautis kiekvieną dieną.

Agnė Grudytė-Guobienė (24)
„Negaliu gyventi be mamos barščių“

3 posakiai, kuriuos dažniausiai prisimenu:

1. „Viskas bus gerai.“ Šį posakį stengiuosi kartoti kuo dažniau, ypač tada, kai įvykiai pakrypsta kitokia nei tikėjausi linkme.
2. „Skorpion – v žopu i pašol!“ (lietuvių k. „Skorpioną į pasturgalį, ir pirmyn!“). Šis posakis man patinka dėl juokingo skambesio.
3. „Kuo daugiau žmogus turi problemų, tuo mažiau jam trūksta iki laimės.“  Manau, šie žodžiai labai teisingi. Į juos mums visiems reikėtų įsiklausyti.

4 automobilių modeliai, kuriems nepagailėčiau apvalios sumelės:

1. „Peugeot 607 “. Patogi, graži, minkšta, elegantiška. Tai mano mašina!
2. „Volvo S60“.  Ir graži, ir greita. Šis automobilis tiesiog negali nepatikti.
3. „Kia Ray“. Jis „draugiškesnis“ gamtai nei kitos transporto priemonės, be to, neblogai atrodo.
4. Automobilis–malūnsparnis. Leiskite pasvajoti... Norėčiau tokio automobilio, kuris transformuojasi į malūnsparnį. Su tokia transporto priemone norimą vietą pasiekčiau ir greičiau, ir patogiau. Didelis privalumas – iš aukštai būtų galima pamatyti gražiausias apylinkes.

5 patiekalai ar produktai, kuriuos visada galėčiau valgyti:

1. Šokoladas. Manau, viskam turi būti saikas, tačiau kartais be galo sunku sustoti... Prisipažinsiu: aš dievinu šokoladą! Žinau, kad juo mėgautis reikia saikingai, bet kartais taip sunku susitvardyti... Labiausiai mėgstu pieninį šokoladą su riešutais.
2. Salotos. Sveika ir skanu. Jose daug vitaminų ir naudingųjų medžiagų. Visi taip sako. Ir jie teisūs! Mano mėgstamiausios – lengvos daržovių salotos su alyvuogėmis ir feta.
3. Barščiai. Mamos išvirta barščių sriubytė yra tas patiekalas, kurio suvalgyčiau daugybę porcijų. Beje, mamos pagaminti valgiai man visada labai gardūs.
4. Pyragas „Medutis“. Dievinu jį. Šiam skanėstui neturiu saiko! Prie jo labai tinka kava, kuri skaniausia būna iš kito žmogaus rankų.
5. Guminukai. Jei atvirai, esu dėl jų išprotėjusi. Patinka, kad burnoje nuo jų nebūna per saldu, neapsunksta skrandis. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius