Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Agnė Jagelavičiūtė jautriai kreipėsi į žmones: „Skiepai yra vienintelis kelias vėl būti kartu“

Ketvirtadienį socialinių tinklų žvaigždė, stilistė, drabužių dizainerė Agnė Jagelavičiūtė kreipėsi į lietuvius su jautria žinute. Joje – raginimai gerai apgalvoti šio laikotarpio sunkumus ir suprasti, kad tam, jog karantinas pasibaigtų, yra tik vienas sprendimas.
Agnė Jagelavičiūtė jautriai kreipėsi į žmones
Agnė Jagelavičiūtė jautriai kreipėsi į žmones / Stop kadras

Kreipimusi į tautiečius A.Jagelavičiūtė pasidalijo socialiniuose tinkluose. Moteris pasakojo, kad šiuo metu jai brangus žmogus gyvena, mokosi ir dirba Kinijoje. Visgi ten nuvykti jam buvo nelengva.

„Kad jis patektų į tą šalį pandemijos apimtame pasaulyje, jam teko ištverti net ne kelis, o dešimtis testų ir savaitę saviizoliacijos. Totalitarinės, ne tokios, kokioje neva gyvename mes“, – pasakojo stilistė. Anot jos, dar šiek tiek pakentėti turime ir mes.

„Tam, kad pavasarį apsikabintume, išsiskyrus rudenį, mums teks iškęsti bent dar 10 testų. Mes kalbame apie saviizoliaciją, apie karantiną. Ir aš jokiu būdu neraginu elgtis priešingai, tiesiog noriu pasakyti, kad atėjo laikas suprasti, jog pandemijos neįmanoma pralaukti, net jei lauksime 5, 10, 15 ar 20 metų, žiūrėdami, kaip tarp keturių sienų auga mūsų vaikai, kaip žlunga mūsų svajonės ir mūsų statyti verslai.

Šiuo vaizdo įrašu Agnė Jagelavičiūtė sutiko pasidalyti ir su 15min skaitytojais. Jį galite išvysti žemiau:

VIDEO: Agnė Jagelavičiūtė jautriai kreipėsi į žmones: „Skiepai yra vienintelis kelias vėl būti kartu“

Jeigu galėčiau pasiskiepyti, aš tai padaryčiau šią akimirką, ar tai būčiau padariusi vakar. Bet šiandien savo skiepą atiduodu tiems, kam jo reikia labiau – mokytojams, medikams, senjorams. Stoviu savo skiepo eilėje su viltimi į grįžtantį intymumą, kad jūs stovite kartu. Skiepai yra vienintelis kelias į kolektyvinį imunitetą ir vėl būti kartu“, – užbaigė mintį A.Jagelavičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius