Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė: „Santuoka yra tai, apie ką žmonėms turi būti pranešta“

„Tai – meilė iš pirmo žvilgsnio... Chemija... Ir nieko daugiau neprigalvosi, chemijos žodžiais neapibūdinsi, nepaaiškinsi“, – atsargiai rinkdama žodžius paaiškina televizijos laidų vedėja ir kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė (33). Išskirtiniame interviu žurnalui „Žmonės“ ji pirmąkart viešai prabyla apie didžiuosius savo gyvenimo pokyčius.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Žurnalo „Žmonės“ viršelis

Gruodžio 9-ąją Kėdainių metrikacijos skyriuje įvykusios tylios Agnės ir verslininko Manto Volkaus (33) vestuvės – didelė staigmena net ir patiems artimiausiems poros draugams. Juo labiau kad nuo jųdviejų romantiškos pažinties Nidoje nepraėjo nė keturi mėnesiai.

„Kodėl duodu šį interviu? – perklausia Agnė. – Todėl, kad man nebereikėtų daugiau atsakinėti į žurnalistų klausimus, duoti šimtus interviu. Visada sakiau, kad santuoka yra tai, apie ką žmonėms turi būti pranešta. Santuoka – tai viešai sudaroma dviejų žmonių sutartis: aš išsirinkau šį žmogų, jis išsirinko mane, ir – taškas. Mes išėjome iš žaidimo. Labai nesinorėjo sulaukti tiesioginės vestuvių transliacijos, todėl ir pasistengėme jas nuslėpti. Nenoriu, kad į mane ir mano mylimą žmogų blyksėtų fotoaparatų blykstės, on-line būtų komentuojama. Tai, kad vestuvės įvyko, žmonės turi žinoti, bet pati ceremonija – per daug intymus dalykas.“

Išskirtinis interviu, fotosesija ir vestuvių dienos nuotraukos – tik šios savaitės „Žmonėse“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius