Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Jankauskienė: „Lietuvoje moterys bijo išsiskirti iš minios, o aš pamaniau – kodėl gi ne!“

Šią savaitę vykusios stilisto Manto Petruškevičiaus kviestinės austrių šventės metu sunku buvo nepastebėti vienos ryškios damos – išskirtiniu galvos papuošalu susirinkusius stebino pardavimų srityje dirbanti Agnė Jankauskienė, Europos Centro Golfo Klubo projektų vadovo Andriaus Jankausko žmona. Moteris prisipažino įmantrų lankelį šventei pasigaminusi pati.
Andrius ir Agnė Jankauskai
Andrius ir Agnė Jankauskai / Viganto Ovadnevo nuotr.
Viganto Ovadnevo nuotr./Agnė ir Andrius Jankauskai
Viganto Ovadnevo nuotr./Agnė ir Andrius Jankauskai

„Pastaruoju metu, prieš gerą pusmetį pradėjau užsiimti galvos papuošalų kūrimu. Man labai patinka mada, stilius, pagalvojau, kaip galėčiau save realizuoti šioje srityje, nes nesu baigusi jokių su mada susijusių mokslų, bet visuomet turėjau menišką gyslelę. Visada norėjau kurti ir vieną dieną panorau papuošti galvą, nes teko eiti į vieną renginį. Nuo to viskas ir prasidėjo, vėliau viena draugė paprašė sugalvoti jai papuošalą renginiui, tad ruošdamasi į austrių šventę taip pat nusprendžiau pasikliauti savo jėgomis“, – portalui Žmonės.lt sakė moteris.

Anot jos, galvos aksesuarai yra ypatingi tuo, kad gali suteikti žmogui žaismingumo ir įdomaus cinkelio. „Ne kiekviena moteris išdrįsta išsiskirti, deja, Lietuvoje moterys gana konservatyvios. Pamaniau, o kodėl gi ne. Šį papuošalą sukūriau vos per vieną vakarą, viskas išėjo ekspromtu. Kadangi vakaro aprangos kode buvo nurodytas dizaineris Christianas Louboutinas, pasižvalgiau po jo tinklalapį, jis man patiko kaip asmenybė ir jos įkvėpta gimė idėja šiam rutuliui. Skiriu jį Ch.Louboutinui“, – šypsojosi A.Jankauskienė.

Pasak Agnės, jai patinka išskirtinumas. Moteris neslėpė, kad, jei būtų poreikis, mielai savo hobį plėstų ar net išvystytų į darbą. Šiuo metu ji dirba aviacijos ir pardavimų srityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius