Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Petravičienė tekės trečią kartą: po skaudžių skyrybų šįkart pasirašys priešvedybinę sutartį

„Pirma, jis, kaip ir aš skorpionas, antra, išsilavinęs ir kultūringas žmogus, trečia – LED apšvietimo magnatas, generalinis direktorius, visiems baronams nušluostęs nosį... Net trys pliusai...“, – apie naują mylimąjį ir sužadėtinį pasakojo dainininkė Agnė Petravičienė.
Agnė Petravičienė
Agnė Petravičienė / LNK nuotr.

Prieš metus koketuodama vestuvinių suknelių salone pusiau juokais, pusiau rimtai į kamerą Agnė sakė, kad tekės už to, kuris atneš jai salone tuomet surastą batelį. Nors tuomet moteris buvo tikra – tekėti trečią kartą ji tikrai neketina, nors vestuvėmis iš tiesų buvo pakvipę. Prieš kelionę oro uoste netikėtai jai pasipiršusiam senam pažįstamam Agnė, kaip ir žadėjo, atsakymą davė per savo gimtadienį – ištarė ne.

Netrukus 42-ąjį gimtadienį švęsianti dainininkė neslepia įspūdingo žiedo ant dešinės rankos bevardžio piršto ir pasakoja, kad su ja mėgstantis pokštauti gyvenimas ir šįkart iškrėtė pokštą. Rugsėjo pabaigoje ji susižadėjo ir jau planuoja trečią santuoką.

Vyrą, kuriam pasakė tvirtą taip, ji sutiko prieš metus lėktuve, skrydžio iš Vokietijos metu. Tai buvo ta pati kelionė, prieš kurią pasiūlymo tekėti Agnė sulaukė iš seno pažįstamo. „Jo pasiūlymo nepriėmiau, nes labiausiai jam imponavo mano žinomumas, o ne aš pati“, – atvirauja Agnė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainininkė Agnė Petravičienė: „Man pasipiršusiam gerbėjui pasakiau – ne“

LNK nuotr./Agnė Petravičienė
LNK nuotr./Agnė Petravičienė

Dainininkė prisipažino, kad nors džiugiomis naujienomis dalintis visada malonu, ji bijo. „Laimė, kaip ir pinigai – mėgsta tylą“, – sakė Agnė, apie sužadėtinį interviu nedaugžodžiavusi.

Agnės teigimu, pirmas dalykas kurį jau netrukus padarys su būsimu vyru – pasirašys priešvedybinę sutartį, ginančią abiejų pusių interesus, o ypač – jos.

„Antroji santuoka ir teismai vykę tuomet, kai vyras atgulė į ligos patalą, tapo karčia pamoka, kurią puikiai išmokau“, – sakė Agnė. Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ šį trečiadienio vakarą 20.00 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius