Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Šemberienė: TAI galėtų būti skyrybų priežastis!

Nors atsiranda žmonių, kurie netiki, kad santykiai per atstumą gali egzistuoti, renginių organizatorės Agnės (29) ir futbolininko Deivido (31) Šemberų šeima net nesiruošia aplinkinių įtikinėti, kad po dešimties kartu praleistų metų jie vis dar myli vienas kitą. Faktai kalba patys už save!
Agnė ir Deividas Šemberai
Agnė ir Deividas Šemberai / Gedmanto Kropio nuotr.

Agne, ne paslaptis, kad su šeima kraustotės į nuosavą namą jaukiame ir išpuoselėtame Vilniaus mikrorajone.

Vaje, kaip greitai kalbos sklinda (juokiasi)! Aš esu miesto vaikas, todėl svajonė gyventi nuosavame name priklauso mano vyrui. Kadangi įdėta tiek energijos, tiek idėjų, meilės į naujo gyvenamojo būsto puoselėjimą, tai norom nenorom pamilau tą vietą ir be didelio skausmo atsisveikinsiu su Vilniaus senamiesčiu (šypsosi). Aš taip mąstau: jei šie pokyčiai mano vyrą padarys dar laimingesnį, nei jis yra šiandien, tuomet padarysiu viską, kas priklauso nuo manęs.

Kraustysitės ne pirmą kartą?

Oi, tikrai ne (juokiasi). Mes lyg kokie čigonai – kraustomės jau bene dešimtą kartą. Todėl kiekviena moteris, kuriai irgi ne kartą teko patirti persikraustymo rūpesčius, man pritars: norint sukurti jaukius namus, kiekvienam kampeliui reikia atiduoti dalelę meilės. Prie kiekvieno lopinėlio reikia prisiliesti savomis rankomis, kad visa tai taptų gyva. Man be galo patinka baldų rinkimosi, interjero kūrimo procesas. Su manim dirba interjero dizainerė, tačiau jai neužkraunu visų pareigų, nes noriu įnešti ir savo indėlį. Su manim dirbti labai lengva, nes visada aiškiai žinau, ko noriu, turiu viziją. Nemėgstu namų, kuriuose aiškiai matau išpuoselėtą dizainerio darbą be jokio šeimininko gyvasties pulsavimo. Mūsų su Deividu namai visuomet buvo kupini MŪSŲ. Taip bus ir toliau.

Su vyru lengvai sutarėte interjero klausimais?

Pasakysiu atvirai: TAI galėtų būti mūsų skyrybų priežastis (juokiasi). Kokio židinio mes norime? Kokios spalvos plyteles rinksimės? Tokie ir panašūs klausimai yra tikras gaisras! Kai kuriuos klausimus labai lengvai išsprendžiame, kai kur ilgai ieškome kompromiso, būna, kad ir smarkiai susipykstame. Vieną kartą net verkiau. Tačiau suvokiau vieną dalyką – viskas priklauso nuo mūsų požiūrio. Kai labai ilgai diskutavome, kokius rinksimės langus, ir kai pamačiau, jog mums jau viskas slysta iš rankų, susėdome ir aš sakau: „Žinai, gyvenimas per trumpas, kad aš su tavim pykčiausi dėl namo langų.“

Jei kraustotės į nuosavą namą, turbūt laikas pagalvoti ir apie šeimos pagausėjimą?

Deividas, kaip ir kiekvienas vyras, svajoja pastatyti namą, pasodinti medį ir užauginti sūnų. Dabar jam jau liko tik pasodinti medį. Kada mes planuojame šeimos pagausėjimą – tebūnie paslaptis, tačiau galiu paatvirauti – mes norime dar dviejų vaikų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius