Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agne Širinskiene tapęs Vitalijus Cololo: „Džiaugiuosi, kad buvome panašūs tik išvaizda“

„Auksiniuose svogūnuose“ Agne Širinskiene virtęs Vitalijus Cololo neatsigina komplimentų. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovę įkūnijęs komikas tapo toks panašus į ją, kad akis prasitrinti turėjo ir politikai, ir šou verslo pasaulio atstovai. „Pritapau ir prie tų, ir prie anų – nelabai kas mane atpažino“, – juokėsi garsus aktorius.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno „Žalgirio“ arenoje trečiadienio vakarą vykusioje jubiliejinėje, jau 20-ojoje, ceremonijoje suvaidinti A.Širinskienę V.Cololo teko gana spontaniškai. Apie tai, kad jam teks toks personažas, jis sužinojo paskutinėmis dienomis.

Pasak jo, pirmiausia kilo idėja, kad jis „Auksiniuose svogūnuose“ pasirodys duetu su kolege, taip pat komike Violeta Mičiuliene ir tik vėliau kažkas pastebėjo, kad V.Cololo puikiai tiks įkūnyti politikę.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Renginio akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Renginio akimirkos

„Niekas nesitikėjo, kad bus taip panašu. Iš pradžių galvojome, kad su Violeta būsim tandemas ir dviese tiesiog sušoksim – mes kartu taip gerai susidirbę! O netrukus pastebėjome, kad esu labai rimtas konkurentas politikei“, – 15min linksmai pasakojo V.Cololo.

Į klausimą, kaip pats jautėsi A.Širinskienės kailyje, jis atsakė trumpai: „Blogai“. Esą anksčiau jam neretai tekdavo įkūnyti įvairiais garsias moteris, kurių dauguma, humoristo žodžiais tariant, neretai būdavo „seksualios, siautulingos ir hiperaktyvios“.

Priešingai nei šįkart – V.Cololo tikina anaiptol nesijautęs patraukliu, tiksliau – nesijautęs patrauklia moterimi.

„Džiugu, kad kaip personažas dėl mūsų panašumo buvau įvertintas, tačiau... tai nėra politikė, kurią vyrai nori pabučiuoti. Dažniausiai gana seksualiai įkūniju moteris, tačiau šįkart to seksualumo neliko. Ši moteris nesukėlė pozityvių emocijų. Ir gal net ne tiek man asmeniškai, tačiau to negatyvumo sulaukiau iš aplinkinių“, – pasakojo jis.

V.Cololo sako dėl stulbinamo panašumo renginio metu sulaukęs aplinkinių klausimų, kuriuos jie jam užduodavo ne kaip Cololo, o kaip A.Širinskienei. „Žiūrėdami į mane, kaip į personažą, žmonės pamiršo, kad esu Cololo ir jiems kilo skirtingų minčių.

Manęs pradėjo klausinėti apie mano (Širinskienės) asmeninį gyvenimą, klausė, ar turiu vyrą ir panašiai.

Džiaugiuosi, kad buvome panašūs tik išvaizda, nes viduje jaučiausi Cololo ir atsakinėjau kaip Cololo, gelbėjau tą moterį. Net juokinga – personažas su savo atsakymais gelbėja originalą“, – 15min kalbėjo V.Cololo.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Renginio akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Renginio akimirkos

Pasak komiko, pasiruošti šiam vaidmeniui jam ilgai netruko, neva kadangi A.Širinskienė rami ir emocijų nerodanti moteris, užteko tiesiog ja būti.

Tiesa, nors iš pačios Seimo narės jis sako jokios žinutės nesulaukęs, kiti politikai plojo per petį – suvaidinta išties profesionaliai.

Ar A.Širinskiene jis virto tik „Auksinių svogūnų“ ceremonijoje, ar V.Cololo šiame vaidmenyje bus galima išvysti ir ateityje, dar neaišku. Kaip sako pats humoristas – jei šis personažas visuomenei bus įdomus, jis pasistengs jį įkūnyti dar tiksliau.

Žiūrėkite apdovanojimų galeriją:

TAIP PAT SKAITYKITE: „Auksinių svogūnų“ ceremonijos svečiai: kam ir už kokius „nuopelnus“ jie skirtų svogūną?

Žiūrėkite svečių galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius