-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Zuokienė nustebo sužinojusi savo kūno amžių

Visuomenės veikėja Agnė Zuokienė (44) demonstruoja geležinę valią kovodama su nepageidaujamais kilogramais. Kad pastangos ir ryžtas atsiperka, paliudijo ir kūno sandaros analizės rezultatai, leidę žinomai moteriai pasijusti ženkliai atjaunėjusia.
Agnė Zuokienė
Agnė Zuokienė / Laidos stop kadras

Socialinių, labdaros bei paramos iniciatyvų puoselėtoja sako, kad pastaruoju metu mėgina rasti laiko ir sau. Buvusi parlamentarė pasakoja vis daugiau dėmesio skirianti sveikai mitybai ir fizinei veiklai. Tiesa, sportas niekada nebuvo stiprioji moters pusė, tad vietoje intensyvių treniruočių ji mieliau renkasi jogą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po grožio procedūrų 10 kg priaugusi Agnė Zuokienė nusprendė iki Kalėdų jų atsikratyti

„Nuo vaikystės su sportu nebuvau itin artimai susidraugavusi. Iš mokyklos laikų prisimenu užrašą klasėje: „Matematika – tai proto gimnastika“. Tad čia ir yra mano mėgstamiausia sporto šaka, – šeštadienį laidoje „Mitybos ir sporto balansas“ šyptels A.Zuokienė. – Vis tik paskutiniu metu mėginu aktyviau imtis fizinės veiklos. Jau metai, kai dukart per savaitę atlieku jogos pratimus. Taip pat mėgstu vaikščioti, bet labai lėtai. Toks ėjimas daug kam gali pasirodyti neįprastas, bet jis išties reikalauja pastangų ir vos po dešimties minučių galva tampa visiškai švari.“

„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Agnė Zuokienė
Agnė Zuokienė

Kaip reikia judėti ypatingai lėtai žingsniuojant, pašnekovė šeštadienį pademonstruos žiūrovams. Sveikai ir aktyviai gyvensenai neabejingi žiūrovai išgirs ir daugiau A.Zuokienės patarimų. Agnė pasakos apie mėgstamus kokteilius, kuriuos ji praminė „marmalais“. Savo mėgstamiausią receptą su moliūgais, puikiai tinkantį ir vaikams, laidos viešnia pristatys drauge su vedėja Vlada Musvydaite. Virtuvėje moterys gamins sveikus pusryčius.

Mano tikslas – nubraukti dar aštuonis kilogramus, kad sverčiau 60.

Trijų vaikų mama pasakos per nėštumo laikotarpius priaugdavusi nemažai svorio, kurio kaskart sėkmingai atsikratydavo. Prieš kelerius metus ji pastebėjo vėl gerokai šoktelėjusius svarstyklių rodmenis, tačiau tai nebeturėjo nieko bendra su motinyste: „Vos per kelis mėnesius priaugau kone 12 kilogramų. Be didesnių pastangų pavyko kelių kilogramų atsikratyti ir paskutiniu metu kūno svoris stabtelėjo maždaug ties 68 kilogramais, bet mano tikslas – nubraukti dar aštuonis kilogramus, kad sverčiau 60.“

Laidos viešnia kartu su V.Musvydaite atliko kūno sandaros analizės testą, kurio rezultatai pranoko lūkesčius. 44-erių Agnė išgirdo širdį glostančius skaičius, kurie sako, jog pagal savo biologinį amžių moteris yra net 11 metų jaunesnė, nei parašyta asmens dokumentuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius