Agnės Jagelavičiūtės sukritikuota Asta Valentaitė atkirto: „Sėkmės ugdant skonį ir tobulėjant“

M.A.M.A apdovanojimai – išties ryškiausias metų pramogų pasaulio renginys Lietuvoje. Diskusijos, aistros, ginčai netyla dar ilgai po to, kai pasibaigia ceremonija. Vieni džiaugiasi laimėtojais, kiti širsta – laimėjo ne tie, vieni giria šou vedėjus, kiti – pažėrė jiems kritikos. O kur dar raudonojo kilimo grožybės...
Asta Valentaitė, Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius
Asta Valentaitė, Agnė Jagelavičiūtė ir Kęstas Rimdžius / Žmonės.lt nuotr.

Štai Agnės Jagelavičiūtės sukritikuotas Astos Valentaitės įvaizdis M.A.M.A apdovanojimuose sukėlė nuostabą pačiai Astai.

Agnės nuomone, A.Valentaitės pasirinkta juoda Juozo Statkevičiaus suknelė – nebuvo tinkamas įvaizdžio sprendimas arenoje vykusiam renginiui. Asta savo atsaką-komentarą, adresuotą Agnei, antradienio vakarą išdėstė socialiniame tinkle „Facebook“.

15min.lt nuotr./Asta Valentaitė
Asta Valentaitė

„Et... Nesu mėgėja viešai aiškintis, kas ir ką apie mane kalba, tačiau šį kartą labai netikėtai mano dėmesį atkreipė garsioji „stiliaus ikona“, savo komentaru apie mano aprangos stilių per Kaune vykusius M.A.M.A muzikos apdovanojimus.

Pritarsiu tik keliems jos teiginiams: vilkėta Juozo Statkevičiaus suknelė – iš tiesų tobulas meno kūrinys ir ja puoštis gali tikrai ne bet kas. Tačiau visi kiti neprofesionalūs Agnės pastebėjimai kelia ne tiek pyktį, kiek nuostabą.

Agne Jagelavičiūte, nejaugi tikrai manai, kad ši, sadomazochistinių motyvų seksuali suknelė, tinkama vilkėti nuosaikioje puotoje?? Abejoju, ar taip atrodydama eičiau į renginį, tarkime, Valdovų rūmuose.

Aš suprantu, kad ši Juozo Statkevičiaus suknelė labiau tiktų Grammy muzikos apdovanojimams, bet, pamaniau, kad šitaip apsirengusi galiu drąsiai stoti ir ant lietuviškojo raudonojo kilimo. Ir tai buvo vienas geriausių mano pasirinkimų, sulaukusių ovacijų ir pagyrų! 

O, vat, pačiai šių dalykų, panašu, ėmė ir pritrūko... Smalsu, ką pakomentuotų Holivudo raudonojo kilimo etiketo žinovai, kalbėdami apie mano ir Agnės pasirinkimus... Ar aš tikrai prapuoliau juodoje minioje? Vargu.

Smalsu, ką pakomentuotų Holivudo raudonojo kilimo etiketo žinovai, kalbėdami apie mano ir Agnės pasirinkimus...

Šventa tiesa, kad kartais tiesiog geriau patylėti… Ką aš dabar ir padarysiu, nekomentuodama Agnės vilkėto žaliojo kostiumėlio.

Agnė, savo komentaru apie mano įvaizdį per M.A.M.A muzikos apdovanojimus, tik parodė visišką nežinojimą kur, kas ir kada yra tinkama vilkėti.

Sėkmės ugdant skonį, plečiant akiratį ir tobulėjant, nes dar tikrai yra kur. Beje, dar ir geros manieros nepamaišytų, nes išskirtinis stilius susideda ne tik iš teisingai sudėliotos drabužių eilutės“, – feisbuke rašė Asta Valentaitė.  

Trečiadienio rytą į A.Valentaitės komentarą stilistė A.Jagelavičiūtė atsakė feisbuke: „Asta Valentaite, blogai neturėti humoro jausmo.“

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A 2015 subūrė pramogų pasaulio garsenybes: raudonas kilimas priminė podiumą  

 TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A 2015 svečių stilius: įvertinkite, kas pasipuošė gražiausiai? 

VIDEO: M.A.M.A 2015 apdovanojimų raudonojo kilimo svečiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius