Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Airis internete paskelbė paiešką ir rado „Ryanair“ lėktuve į akį jam kritusią merginą

Nepažįstamąją įsimylėjusiam airiui Jamie Kelly per socialinius tinklus pavyko surasti jam į akį kritusią merginą, su kuria praėjusią savaitę jis skrido lėktuvu iš Barselonos į Dubliną, rašo dailymail.co.uk.
Jamie Kelly ir Katie Moreau
Jamie Kelly ir Katie Moreau / Asmeninio albumo („Twitter“ ir „Facebook“) nuotr.

Praėjusią savaitę „Ryanair“ lėktuvu skrisdamas namo iš Barselonos 24-erių Jamie Kelly atsitiktinai atsisėdo šalia žavios merginos. Jiedu iš karto krito vienas kitam į akį ir pradėjo kalbėtis. Lėktuvui nusileidus jie pasimetė vienas nuo kito minioje prie muitinės ir neberado vienas kito. Jamie su nauja pažįstama nespėjo apsikeisti kontaktais ir težinojo jos vardą – Katie. Tačiau ji vaikinui taip patiko, kad jis nutarė nenuleisti rankų ir surasti ją, kad galėtų pratęsti daug žadančią pažintį.

Gerų žmonių dėka jaunuoliai susisiekė vienas su kitu, dabar bendrauja internetu ir jau susitarė dėl pasimatymo.

Vaikino draugai, kuriems jis pasipasakojo apie sutiktą merginą, nutarė jam padėti: „Twitter“ tinkle jie pradėjo kampaniją #loveatfirstflight. Socialiniuose tinkluose nepažįstami žmonės gausiai dalijosi Jamie istorija ir ji plito iš lūpų į lūpas, Jamie žinutė net buvo perskaityta per nacionalinį radiją. Galiausiai žinutė, ieškanti tos žavios nepažįstamosios, pasiekė ją pačią – paaiškėjo, kad toji mergina yra 27-erių Katie Moreau iš Kanados.

Gerų žmonių dėka jaunuoliai susisiekė vienas su kitu, dabar bendrauja internetu ir jau susitarė dėl pasimatymo.

„CBC News“ Katie sakė, kad ją labai nustebino ir pamalonino tai, jog tas „patrauklus airis“ pradėjo internetinę kampaniją vien tam, kad surastų ją. „Lėktuve su juo be paliovos kalbėjausi – du mėnesius keliavau po Italiją ir Ispaniją, taigi buvo smagu su kažkuo pasikalbėti angliškai. Be to, aš esu labai šneki. Mes radome labai daug bendrų temų, mūsų nuomonės sutapo ir, be to, iš akių jis man pasirodė labai malonus“, – pasakojo mergina.

Kaip „TodayFM“ pasakojo pati Katie, pasimetusi nuo Jamie oro uoste ji taip pat bandė jį surasti. „Mes iš lėktuvo išlipome kalbėdamiesi ir ėjome kartu link terminalo, toliau kalbėjomės prie pasų kontrolės“, – pasakojo Katie. Jos istoriją tęsė Jamie: „Tada ji atsistojo su manimi į eilę, kur tikrino tik Europos Sąjungos piliečių pasus, bet aš tada jai parodžiau eilę, kur turi stotis žmonės ne iš Europos Sąjungos“. Kadangi Katie eilė pasirodė ilgesnė, Jamie nutarė greitai nulėkti į tualetą. „Matote, per skydį aš buvau taip įsitraukęs į pokalbį ir nenorėjau pasirodyti nemandagus, taigi nenorėjau eiti į tualetą prieš tokią gražią merginą. Taigi pasinaudojau proga po pasų kontrolės“, – pasakojo vaikinas. Tačiau taip susiklostė, kad Katie greitai praėjo pasų kontrolę ir niekur nerado Jamie – ji išėjo jo ieškoti. O grįžęs Jamie prie pasų kontrolės draugės laukė dar 10 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius