Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Jasaitytė dėl svorio jautė nuolatinį nerimą

Apvalių formų žmonių įprotis laikytis dietų ir nuolat dalyvauti kovoje su kilogramais nieko nestebina. Tačiau kartais kiekvieną papildomą kilogramą ar centimetrą ant liemens įtemptai stebi ir iš prigimties liekni žmonės. Pirmadienį 19.10 val. TV3 pokalbių laidoje „Be grimo”, kalbėsiančioje apie kovą su kilogramais ir kartais itin skaudžias jos pasekmes, manekenė Aistė Jasaitytė prisipažins, kad nerimas dėl svorio kamavo net ją!
Aistė Jasaitytė
Aistė Jasaitytė / TV3 nuotr.

Liekna iš prigimties moteris, šiuo metu besilaukianti kūdikio, pasakos, kad būnant modeliu negalvoti apie svorį neįmanoma. Dėl savo apimčių nuolat nerimaujančios kitos manekenės, valgančios porą salotų lapų per dieną, dizaineriai, siuvantys tik 34 ar 36 dydžio drabužius, – visa tai įpareigojo nuolat stebėti savo svorį net liaunąją Aistę.

Tačiau iš profesionalios mados pasitraukusi moteris dabar ne tik nesijaudina dėl po gimdymo liksiančių kilogramų, bet ir daug išmano apie merginas kamuojančius kompleksus, dirba tam, kad padėtų joms pamilti save.

Kitas laidos „Be grimo” svečias – Gediminas Juodeika, kartą gyvenime jau numetęs radikaliai daug svorio, o šiuo metu periodiškai puolantis laikytis dietos. Tačiau vyriškis yra įsitikinęs, kad viskas, kas skanu, yra nesveika, o dėl tukimo dažnai kalti ir tėvai, nuo vaikystės verčiantys valgyti: „Ką daro tėvai, kai vaikas nenori valgyti? Jam liepia: sėdėk ir suėsk viską!”

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius