Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aistė Paškevičiūtė: „Nusprendžiau likti 25-erių, tad šiemet gimtadienio nešvęsiu“

Buvusiai TV laidų vedėjai Aistei Paškevičiūtei šį penktadienį, balandžio 20 dieną, sueina 26-eri metai, tačiau žavi mergina išduoda, kad gimtadienis niekada nebuvo jos mėgstamiausia šventė, todėl šiemet jo nešvęs.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Šios šventės niekada per daug nesureikšmindavau, tačiau anksčiau aplinkybės vertė švęsti gimtadienį. Laimei, dabar galiu sau leisti prabangą nekelti jokios šventės“, – Žmonės.lt džiaugėsi Aistė ir patikino nesijaudinanti, jeigu neplanuotą šventę jai surengs draugai. Pasak pašnekovės, artimiausi draugai puikiai žino jos nuomonę apie gimtadienio šventimą. Be to, ir patys nemėgsta minėti savųjų.

Gimtadienio nesureikšminanti mergina taip pat juokėsi, kad 26-ojo gimtadienio nešvenčia dar ir todėl, kad geriausi jos metai buvo 25-ieji. „Kai buvau vaikas, visada norėjau būti 25-erių, man tai atrodė svajonių amžius. Kai man tiek ir suėjo, supratau, kad tai tikrai geriausi mano metai gyvenime, todėl aš nusprendžiau, kad liksiu 25-erių. Todėl būtų labai neprotinga minėti 26-ąjį gimtadienį“, – Žmonės.lt juokėsi mergina.

Visgi, paklausta, kokias dovanas mėgsta ir vertina, Aistė neslėpė – dovanas mėgsta tik praktiškas. Tas, kurias galima panaudoti ir kurios kažkada pravers. „Mėgstu tas dovanos, kurios gali dovanoti įspūdžius – knygas, bilietus į koncertus ir pan. Nemėgstu gauti daiktų, kurie gražūs, bet nepanaudojami“, – sakė pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius