Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

29-ąjį gimtadienį švenčianti Aistė Paškevičiūtė gyvena kūdikio laukimu

Buvusi televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė balandžio 20-ąją mini 29-ąjį gimtadienį. Šiemet ši šventė jai – ypatinga. Tai ne tik paskutiniai metai iki 30-mečio, jau netrukus pasaulį turėtų išvysti jos pirmagimis.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Iš tiesų, man tai eilinė diena. Stengiuosi džiaugtis kiekviena gyvenimo diena, o ne „rezervuoti“ šventinę nuotaiką kelioms datoms per metus. Savo gimimo dienos neprisimenu. Tai turbūt įsimintinesnė diena mano tėvams, o ne man pačiai“, – Žmonės.lt sakė Aistė.

Ji sako nesanti iš tų, kurie sureikšmina tam tikras datas. Artėjantis 30-metis jos negąsdina, o kol kas esminiu lūžiu ji laiko 25-uosius metus. „Vienas garbaus amžiaus gydytojas per savo paskaitą sakė, jog žmogaus smegenys galutinai susiformuoja ir veikti pradeda 25-erių, tuomet tampame suaugusiais. Man įvyko būtent taip – pasižiūrėjau į savo gyvenimą iš perspektyvos ir supratau, kad nepažįstu nei jo, nei savęs jame“, – pasakojo Aistė.

Pasak jos, būtent tuomet pradėjo ieškoti savęs. „Nereikia savęs nei jauninti, nei su kuo nors susitaikyti, susigyventi. Reikia tiesiog pažinti save, o tada amžius tampa nedaloma tavo esybės dalimi, apie kurią tikrai negalvoji, kaip kad negalvoji apie tai, kaip plaka tavo širdis“, – įsitikinusi ji.

Šiais metais ji vakarėlio neplanuojanti, tiesiog paminės progą su brangiausiais šeimos nariais ir bičiuliais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvusi TV laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė laukiasi pirmagimio

Artimiausiomis dienomis Aistė ketina pasidovanoti sau didžiausią dovaną – ji netrukus turėtų susilaukti vaikelio. Apie nėštumą ji neatvirauja sakydama, kad viešai apie tai kalbėti kol kas jaučiasi nepasiruošusi. „Nenoriu guguoti šabloninėmis frazėmis apie palaimintą būklę ir laukimo stebuklą. Tai nėra blogai, tačiau tai ne man. Galiu tik pasakyti, jog šiuo periodu mano didysis atradimas buvo Agnės Matulaitės tekstai – reiškiu jai padėką. Ir dar perduodu linkėjimus visoms besilaukiančioms ir jau pagimdžiusioms draugėms, kurių šiais metais tikrai daug. Smagu eiti per gyvenimą visoms kartu“, – Žmonės.lt sakė Aistė.

Apie ką ji galvos pūsdama gimtadienio žvakutes? „Tiek sau, tiek kitiems linkiu tikėjimo ir pasitikėjimo savimi. Drąsos iš tikrųjų gyventi. Ryžto pažinti ir priimti save. O tada – mylėti“, – gimtadienio dieną mintimis dalijosi ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Aistė Paškevičiūtė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Aistė Paškevičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius