Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akistatą su mirtimi patyrusi „Mes – vieno kraujo“ dalyvė: „Daugumai reikėtų tokio spyrio“

Muzikinio LNK antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ dalyvė Božena Sokolinska – tikras energijos ir geros nuotaikos užtaisas. Vis dėlto, vienišos mamos gyvenime buvo visko: „Vestuvės, jubiliejai, renginiai – gausybė koncertų, veiklos... Organizmo neklausiau, o vėliau jis atsiėmė savo.“
Božena Sokolinska
Božena Sokolinska / LNK nuotr.

Dainininkė atvirauja, kad užklupusi sunki liga jai buvo lyg žadintuvas.

„Insultas buvo spyris, po kurio dar ilgai neatsigavau – kovojau su mirties baime, stengiausi iš visų jėgų, kad galėčiau pamatyti, kaip užauga mano dukra.

Juk aš – jauna, energinga, prieš tai ligoninėje gulėjau tik gimdydama... Supratau, kad sveikata – be galo brangus turtas ir, kad jei noriu prigulti ir pailsėti, tą ir reikia daryti, o jei noriu išpildyti savo svajones, geresnio laiko už šiandien nėra“, – atskleidė moteris.

„Kad ir kaip ironiška, nuo šios patirties prasidėjo mano startas – surengiau solinį koncertą, į kurį susirinko pilna salė, Deivydas Zvonkus parašė man dainą „Bučiuok mane“, dalyvauju muzikiniame projekte... Išmokau dar labiau džiaugtis kiekviena diena ir mėgautis visomis gyvenimo suteikiamomis galimybėmis“, – optimizmo nestokojo moteris.

LNK nuotr. /Božena Sokolinska
LNK nuotr. /Božena Sokolinska

„Dabar esu laiminga, kiekvieną akimirką išgyvenu visu 100 procentų. Šiandien yra mano laikas ir geriausia diena, o iš praeities pasimokiau ir ją paleidau“, – teigė Božena Sokolinska.

Muzikinis antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ sekmadienį 19.30 val.

Božena Sokolinska – Bučiuok mane

VIDEO: BOŻENA SOKOLIŃSKA Bučiuok mane

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius