Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akordeonistas Martynas Levickis sulaukia vis didesnio britų žiniasklaidos dėmesio

Akordeonisto, projekto „Lietuvos talentai“ nugalėtojo Martyno Levickio (23) sėkmė ir talentas vis labiau pastebimi Didžiojoje Britanijoje, kur šiuo metu lietuvis gyvena.
Staipsnis apie Martyną Levickį laikšraštyje „Evening Standard“
Staipsnis apie Martyną Levickį laikšraštyje „Evening Standard“ / Facebook.com nuotr.

Martynas turi kuo didžiuotis – kaip jau rašėme, jo albumas „Martynas“, išleistas liepos 1-ąją, pateko į britų muzikos „topų“ (angl. UK Classical Chart ) viršūnes ir buvo perkamiausias klasikinės muzikos kompaktinis diskas Didžiojoje Britanijoje. O šią savaitę metro ar autobusu keliaujantys Londono gyventojai ir svečiai turėjo galimybę laikraštyje „London Evening Standard“ susipažinti su M.Levickio istorija ir pasiekimais.

Ketvirtadienį, liepos 18-ąją, į Londoną nuvykusi laidų vedėja Beata Nicholson savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijo straipsnio apie M.Levickį nuotrauka ir neslėpė džiaugsmo tautiečio pasiekimais.

Beata Nicholson
Beata Nicholson

„Atvykau į karštą Londoną, įlipau į tvankų metro, atsiverčiu „Evening Standard“, kurį skaito tūkstančiai, ir štai, prašau, visas puslapis Martynui Levickiui ir jo akordeonui. Štai taip ir būna, jei esi mielas, mandagus, darbštus, atkaklus, talentingas (taip pat padeda tai, kad jis yra gražus ir koldūnus labai gerai raito). Lai klauso jo muzikos milijonai ir leipsta nuo akordeono garsų minios. Bravo, Martynai! Beje, jo albumas klasikinių albumų topo viršūnėje (rašoma ten), tai kaip gali nedžiūgaut!“, – rašė Beata.

Prieš daugiau nei savaitę portalo Žmonės.lt kalbintas M.Levickis džiaugėsi, kad jo albumas tapo perkamiausiu klasikinės muzikos kompaktiniu disku Jungtinėje Karalystėje.

Labai džiaugiuos, kad akordeonas Didžiojoje Britanijoje pagaliau sulaukė pelnyto dėmesio. Truputį net juokinga, kai per 10 dienų iš esmės pasikeičia situacija, ir, turiu prisipažinti, jau žmonės pradeda mane stabdyti gatvėje“, – sakė Martynas.

Vaizdo klipo stop kadras/Martynas Levickis
Vaizdo klipo stop kadras/Martynas Levickis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius