Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akordeono virtuozas Martynas Levickis apie šeimos kūrimą: „Man dar viso to nereikia“

Antradienio vakarą TV3 eteryje – įžymybių naujienų laida „VIP“ su Vaidu Baumila ir Egle Kernagyte-Dambrauske priešakyje. „VIP“ dėmesio centre – vis rečiau Lietuvoje sutinkamas akordeono virtuozas Martynas Levickis, viena žymiausių pasaulyje maisto tinklaraštininkių – Aistė Misevičiūtė, TV3 eterio premjerų žvaigždės ir, žinoma, svarbiausi praėjusios savaitės renginiai.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Į „VIP“ svečio kėdę atsisėdęs M.Levickis neslėps – jo dienotvarkė labai sudėtinga, bet talentingam vaikinui pavyksta viską suderinti, o užimtumas tai tik praturtina gyvenimą. „Lietuvoje turiu daugiau erdvės kūrybai – tiek muzikinei, tiek organizacinei – čia krikštą gavę mano kuruojami projektai vėliau pakelia sparnus į platųjį pasaulį“, – kalbės Martynas.

„Kartais aplinkybės priverčia pasijusti ypatingu žmogumi. Stengiuosi tobulėti kiekvieną dieną, kiekvieną valandą, tačiau tikrai nepavyksta to padaryti. Tokia jau ta menininko dalia...“ – šypsosis M.Levickis.

TV3 nuotr./Martynas Levickis
TV3 nuotr./Martynas Levickis

Kad Martynas apdovanotas neeiliniu talentu, prieš kelerius metus įsitikino tautiečiai, išvydę vaikiną „Lietuvos talentuose“. Čia jis tapo nugalėtoju. O neseniai M. Levickis turėjo garbės groti ir britų karališkosios šeimos atstovams. „Man repetuojant vienoje Londono studijų, į ją užsuko princas Čarlzas su žmona Kamila – jie tiesiog norėjo su manimi susipažinti. Princas primygtinai paprašė sugroti bent vieną lietuvių liaudies dainą – ir ji jam labai patiko“, – apie pažintį su aristokratiškąja šeima pasakos muzikantas.

O ką talentingasis kūrėjas mano apie šeimos reikalus? „VIP“ vedėjos Eglės paklaustas apie ateities planus, Martynas susikuklins: „Man dar tik 24 metai – kitas tokio amžiaus jau spėjo ir namą pastatyti, medį pasodinti ir vaiką užauginti, bet man viso to nereikia. Nors gal vis dėlto nespjausiu į šulinį, iš kurio gali greitai tekti gerti...“

Taip pat šio vakaro laidoje – apie naują žvaigždžių madą socialiniuose tinkluose dalintis savo vaikystės nuotraukomis. „Šok su manimi“ dalyvė, dainininkė Greta Lebedeva prisipažins: „Buvau bjaurusis ančiukas, tačiau iš to laikotarpio likę tik šilčiausi prisiminimai.“

„VIP“ pakvies ir į garsiosios Žvagulių šeimos namus. Kaip atrodo TV3 premjeros – dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ filmavimo užkulisiai? „Anksčiau miegodavau su žmona, o dabar miegu dar ir su keturiais operatoriais“, – juokdamasis sakys Žilvinas Žvagulis.

Tuo tarpu viena iš žymiausių pasaulyje maisto tinklaraštininkių – lietuvė Aistė Misevičiūtė pasakos, kad dėl išskirtinės vakarienės gali nukeliauti net į Japoniją. Tiesa, Aistė pripažins, kad nebūtina iš Paryžiaus atsisiųsti ančių kepenėlių, kad galėtum skaniai gaminti Lietuvoje.

TV3 nuotr./Aistė Misevičiūė
TV3 nuotr./Aistė Misevičiūė

Įžymybių naujienos „VIP“ – antradieniais 21 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius