Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Aktorė Aistė Lasytė – atvirai apie gyvenimą po netikėtos akistatos su mirtimi

Charizmatiška, visada geros nuotaikos ir beprotiškai kūrybinga – būtent tokia yra aktorė ir dainininkė Aistė Lasytė. Atrodytų, tokio energijos užtaiso sustabdyti tiesiog neįmanoma. Vis dėlto prieš kelerius metus kūrybininkę staiga parklupdė liga, privertusi stabtelėti ir viską permąstyti.
Aistė Lasytė
Aistė Lasytė / LNK nuotr.
Temos: 2 LNK Aistė Lasytė

A.Lasytė kaip niekad atvirai prabilo apie gyvenimą po netikėtos akistatos su mirtimi.

Antradienio vakarą laidoje „Kitu kampu“ aktorė A.Lasytė prisimins tą lemtingą vakarą, kai jai pasidarė bloga tiesiog... ant scenos. „Vyko improvizacijos spektaklis, taigi, kai išbėgau nuo scenos, žiūrovai tikriausiai net nesuprato, kas įvyko“, – pasakojo ji.

Nuvykus į ligoninę, gydytojų diagnozė tiesiog šokiravo – aktorei plyšo galvos smegenų kraujagyslė – aneurizma. Tiesa, tuo metu pati Aistė situacijos rimtumo nesuprato.

„Kai prabudau po operacijos, prieš mane buvo pulkas daktarų. Ir aš jiems sakau – man už savaitės spektaklis, tai kada čia mane išleisit? Jie man sako, vaikeli, pasiskaityk internete, kiek nuo šitų įvykių miršta žmonių, ir gal praeis tavo norai...“, – prisiminė A.Lasytė.

Anot pašnekovės, suvokti, kad vos nenumirei, buvo beprotiškai sudėtinga: „Man ilgą laiką atrodė, kad čia nieko tokio. Juk jau po mėnesio lipau ant scenos. Kai dabar apie tai pagalvoju, net šiurpas nukrato – juk nebuvau normaliai atsigavusi. Net kai praėjo metai, nebuvau geros būklės, mane nuolat kamavo baimės atakos. Realiai suvokti, kas man nutiko, aš pradedu tik dabar, po kelerių metų“.

Aistė įsitikinusi – dabar jos gyvenimas radikaliai pasikeitęs. Tokie potyriai privertė susimąstyti ir iš naujo sudėlioti prioritetus. Laida „Kitu kampu“ – antradienį per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius