-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Edita Užaitė apie Liną Karoblytę: „Ji kelia pasibaisėjimą“

Trečiadienį Vilniaus Katedros aikštėje smalsuolių akį traukė sunkiai atpažįstami laidos „Dar pažiūrėsim“ aktoriai. Vytautas Rumšas jaunesnysis užsivilko kareivio uniformą, Giedrius Savickas susikišo megztinį į kelnes ir susijuosė „Giorgio Armani“ diržu, o Rimantė Valiukaitė su Edita Užaite pasipuošė smailianosiais ilgaauliais ir įvaizdį paįvairino leopardiniais drabužiais.
Edita Užaitė parodijuoja Liną Karoblytę
Edita Užaitė parodijuoja Liną Karoblytę. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Per marškinėlius besiveržianti R.Valiukaitės liemenėlė, ryškus makiažas, susivėlę E.Užaitės plaukai ir raudonos kelnės, apjuostos baltu diržu, tikrai nė nepriminė moterų kasdienės aprangos. Tokie pokyčiai buvo skirti naujojo „Dar pažiūrėsim“ siužeto filmavimui, mat jame aktoriai parodijavo LNK televizijos transliuojamą laidą „Aš myliu Lietuvą“.

15min.lt jau rašė, kad projektu pasipiktinęs jaunimas siekė sustabdyti laidų transliacijas.

Savo poziciją išsakė ir Lietuvos kariuomenė, kurios atstovai teigė patriotizmą suprantantys kitaip nei jį pateikia projektas „Aš myliu Lietuvą“.

Vos daugiau kaip prieš mėnesį dukrelę pagimdžiusi aktorė E.Užaitė Katedros aikštėje parodijavo šviesiaplaukę Liną Karoblytę. Ši mergina išgarsėjo vaizdo dienoraščiais iš Prancūzijos San Tropezo kurorto, ne kartą stebino nuogybėmis ir vulgariu elgesiu.

„Kai sužinojau, ką parodijuosime, pažiūrėjau tą laidą. Buvau šokiruota. Dvi dienas galvojau, kaip taip galima. Kaip mūsų prezidentas buvo pakištas, nežinau, kaip jam jaustis... Juos reikėtų sodinti į kalėjimą dėl tokio amoralumo... Kažkokie padugnės, prostitutės ir silpnapročiai drįsta vapalioti apie Lietuvos garbę. Prodiuseriai tokie, kuriems viskas vienodai ir svarbūs tik reitingai. Nežinau, kaip galima sau leisti kurti tokias laidas“, – pykčio neslėpė aktorė.

„Olialia“ nuotr./Lina Karoblytė
Lina Karoblytė

Paklausta, kodėl sutiko vaidinti skandalingąją L.Karoblytę, E.Užaitė tvirtino, kad tai – savotiškas atkirtis tokiems žmonėms televizijoje. „Ši, tarkime, asmenybė man šlykšti. Vaidinau ją todėl, kad mūsų „Dar pažiūrėsim“ komanda atlieka tarsi hienos misiją, draskome tą maitą ir rodome visuomenei. Kad žmonės atkreiptų dėmesį ir tokių dalykų nebebūtų. Dirbame kaip sanitarai. Nes tai, ką mačiau, – pasibaisėtina“, – kritikos negailėjo moteris.

Neseniai dukters susilaukusi E.Užaitė tvirtino, kad tokių laidų vaizdai žaloja vaikų sąmonę. „Mergaitėms prastas pavyzdys tas „Olialia“ tipas... Viešpatie apsaugok. Todėl mes norime parodyti, kas yra kas. Padugnės ir prostitutės lenda į ekranus, neva parodo savo „veidą“ per televiziją ir tampa žvaigždėmis, košmaras! Vaikams to apskritai negalima matyti!“ – baisėjosi 30-metė mama.

Stačia galva į darbus neners

Laidos filmavime pasirodžiusi E.Užaitė 15min.lt prisipažino kol kas visu pajėgumu į darbus negrįšianti. „Visa koja dabar yra tik mano mamiška misija. Kažkur kažką nuveiksiu, pasirodysiu, bet kur kas mažiau nei anksčiau. Dabar kol kas man reikia apsiprasti su savo nauju – mamos – vaidmeniu“, – juokdamasi sakė aktorė.

Jos teigimu, artimiausiuose teatro planuose – lenkų režisieriaus spektaklis „Žirklės“ Vilniaus „Domino“ teatre. „Bus visiškai naujas spektaklis, tai bus tarsi detektyvinė istorija. Nužudomas žmogus, motyvą turi daugelis, o žiūrovas galės pats surasti, kuris kaltas“, – trumpai dar spėjo papasakoti E.Užaitė, mat dukrelei pratrūkus verkti, turėjo skubėti vykdyti „mamiškos misijos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius