Aktorė Eglė Jackaitė debiutuos kaip poezijos skaitovė: „Tai man – naujas iššūkis“

Nesugalvojate, kuo nustebinti mylimąją ar mylimąjį? Sukate galvą, kaip išskirtinai pasveikinti artėjančios Valentino dienos proga? Aktorė Eglė Jackaitė kviečia visus į išskirtinį vakarą, kuriame bus galima pasiklausyti jos skaitomų meilės eilių, pasimėgauti gyva muzika ir stebėti smėlyje kuriamus piešinius.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Renginyje poetinis „Smėlio džiazas“ Eglė Jackaitė skaitys užsienio ir Lietuvos poetų meilės eiles, dainuos. Poeziją apipins džiazo virtuozo Vytauto Labučio muzikinės improvizacijos, o viską vainikuos meile alsuojantys smėlio menininkės Jurgitos Minderytės „gyvai“, tiesiog žiūrovų akivaizdoje, kuriami smėlio piešiniai.

„Meilės dienos išvakarėse kviečiu laiką praleisti kitaip – su dainomis, piešiniais, poezija. Tai naujas iššūkis ir man pačiai, mat poeziją skaitysiu viešai. Ji visada buvo mano gyvenime – nuo pat paauglystės. Žinau daug eilėraščių ir jie mano širdyje vis pasipildo ir pasipildo“, – sakė E.Jackaitė.

Prieš pasirodydama tokiame amplua aktorė teigė šiek tiek besijaudinanti, todėl generalinę repeticiją leido įvertinti savo studentams, kurie, anot jos, „poezijos klausėsi su malonumu ir išties susižavėję“.

Jeigu nesate abejingi poezijai ir gyvai muzikai, visa komanda lauks jūsų renginyje poetinis „Smėlio džiazas“, kuris vyks Valentino dienos išvakarėse, vasario 13 dieną Vilniuje, 19 val. Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos renginių salėje (3 a.) Trakų g. 10. Bilietus platina Bilietai.lt

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Jackaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Jackaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius