Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Ineta Stasiulytė šokius trumpam iškeitė į sportą ir su vilniečiais mankštinosi po atviru dangumi

Sportuoti šiais laikais madinga. Ir tai geriausiai įrodo greitai mieste išpopuliarėjusios mankštos po atviru dangumi. Iš tiesų, kas gi nenori būti lieknas, stiprus ir vikrus? Štai ketvirtadienio vakarą tokioje mankštoje savo jėgas jau antrąsyk išmėgino aktorė ir šokėja Ineta Stasiulytė.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Portalui Žmonės.lt ji pasakojo, kad bet koks fizinis krūvis yra sveikas ne tik kūnui, bet ir sielai. Juk niekas geriau nepadeda atsikratyti nereikalingų emocijų kaip sportas.

„Pastaruoju metu šneku vien tik apie sportą ir šokius (juokiasi). Man atrodo, kad viskas savaime aišku – sportas padeda viskam:  ir atsikratyti emocijų pertekliaus, ir figūrą patobulinti“, – kalbėjo žavioji aktorė.

I.Stasiulytė, rodos, yra viena iš nedaugelio, kurios galvos nekvaršina mintys apie papildomus kilogramus. Aktorė pripažino, kad treniruoklių salėje jos nesutiksi, nes šokiai lygiai taip pat padeda iškrauti energijos perteklių. O „Les Mills BodyBalance“  treniruotę ji ketvirtadienį išmėgino pirmą kartą.

„Imdamasis naujos veiklos arba pradėdamas sportuoti žmogus gali suabejoti. Abejonėms yra  dvi priežastys: visų pirma, gali nepavykti atlikti pratimų, arba gali labai skaudėti po treniruotės. Ypač jei eini į tokią treniruotę, kurioje nežinai, kas vyks. Gal aš joje uždusiu iki mėlynumo, kol į mane žiūrės didelė auditorija? Arba gal nė pusės treniruotės neištempsiu“, – retoriškai klausė aktorė.

Tačiau tučtuojau ji nuvijo dvejones šalin. Ji patikino, kad dažnai stačia galva neria į naujoves. Ypač tas, kurios kelia iššūkį.

„Labai smagu bet kokioje gyvenimiškoje veikloje perlipti per save ir patirti viską savo kūnu, savo pojūčiais. Po to smagu atsirinkti tai, kas tinka būtent tau. Aš bent taip darau. Tuomet į galvą šauna visokiausių netikėtų minčių, kaip atskirus elementus sujungti į vieną, kad būtų patogu, pavyzdžiui, moterims. Ateityje, tikiuosi, kad galėsiu perduoti savo žinias, visas jas apibendrinsiu ir perteiksiu kokiu nors pavidalu“, – su portalo Žmonės.lt skaitytojais mintimis dalijosi aktorė.

Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius