-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Inga Šalkauskaitė – apie meilę sau: „Gali pasiekti aukštumas, bet nesijausti laimingas“

Antradienio vakarą Kauno Mykolo Žilinsko galerijoje prasidėjo švietėjiškų renginių ciklas kartu su Inga Šalkauskaite. Šis projektas skirtas moterų įgalinimui, meilės sau puoselėjimui. Tai vieta, kur kiekviena gali atrasti bendraminčių, pasisemti įkvėpimo ir įgyti naujų žinių dar neatrastose srityse.
Inga Šalkauskaitė
Inga Šalkauskaitė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pirmojo projekto renginio viešnia, saviraiškos specialistė, žymi aktorė Inga Šalkauskaitė teigė: „Svarbiausia nesustoti ieškoti savo, tik savo, autentiško kelio. Vadovaujuosi posakiu: kai darai ne savo darbą, tai tada ir nesiseka. Žodžiai „sėkmingas“ ir „laimingas“ kartais turi visiškai priešingą reikšmę. Techniškai tu gali pasiekti aukštumas bet kurioje srityje, bet viduje niekada nesijausi laimingu, todėl svarbiausia – klausyti savęs“.

Atidaromasis renginys tapo dinamišku užsiėmimu, kurio metu vidinius norus dalyvės stengėsi išlaisvinti kūrybiškai ir linksmai. Žaisdamos, šokdamos, bendraudamos, vizualizuodamos aiškinosi, kas kiekvienam mūsų individualiai yra LAIMĖ, kaip ją pažinti ir atrasti.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Analizavome, kodėl nereikėtų tapatintis su visuomenės standartais ir kodėl jų vaikymasis dažniausiai neatneša džiaugsmo. Kiekviena dalyvė renginio metu turėjo galimybę atsipalaiduoti, išlaisvinti savo mintis, atitrūkti nuo kasdienybės ir susikoncentruoti tik į save, o renginį paliko nešina savo laimės paslapčių sąrašu.

Moterys – jos unikalios, todėl kiekvienai labai svarbu pažinti save. Labai dažnai moterys ne perdega, o tiesiog neužsižiebia įsisukusios kasdienybėje ir bandydamos sprausti save į visuomenės suformuotus rėmus. Jos jau yra vertos savo norų išsipildymo, jausmo, jog yra pačios svarbiausios.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Renginio akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Renginio akimirkos

Būtent todėl renginio metu atskleidusios vidinę laisvę, pasisėmusios drąsos visos moterys iš renginio išėjo lyg su karūnomis. Per šešiasdešimt degančių širdžių ir plačių šypsenų nepakartojamai atidarė Harmoningo grožio laboratorijos tobulėjimo renginių ciklą.

Pirmasis šio projekto renginių pusmetis pasitiks jus šešiais skirtingais renginiais, kuriuos ves savo srities profesionalai. Kalbėsime saviraiškos, tikslų siekimo, motyvacijos temomis, nagrinėsime, kaip ir kodėl jaučiamės skirtingais gyvenimo etapais, kaip su tuo susidoroti.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Renginio akimirkos
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Renginio akimirkos

Kartu domėsimės dar neatrastomis temomis, tokiomis kaip veidoskaita ir aromaterapija. Projekto veiklos aplankys du miestus: Kauną ir Vilnių – kiekviename jų kas mėnesį vyks po renginį.

Kiekvienas renginys ir lektorius – ypatingi, atskleisiantys giliausias temos subtilybes ir paliesiantis kiekvieną dalyvę. Projektas rengiamas kartu su natūralios kosmetikos kompanija MANILLA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius