Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Lina Rastokaitė po atostogų – tiesiai į lovą filmavimo aikštelėje

Aktorė Lina Rastokaitė dar rugpjūčio pradžioje grįžusi iš žiemiškų šeiminių atostogų Aliaskoje nėrė tiesiai į LNK filmavimo aikštelę. Kaip atviravo pati Lina, po atostogų kiekvienam darbui reikia prisiruošti.
Lina Rastokaitė
Lina Rastokaitė / LNK nuotr.

„Žinot, sunkiausia buvo tai, kad po tokių atostogų man akimirksniu reikėjo paruošti save darbui, intymioms scenoms. Kaip aš juokiuosi, atėjau tiesiai į lovą filmavimo aikštelėje“, – nufilmuotas scenas aptarė aktorė.

Meilužės vaidmuo naujame lietuviškame seriale „Gyvenimo receptai“ moters negąsdina. Dauguma aktorių naujam vaidmeniui ryžtasi tik peržvelgę scenarijų, pasidomėję vaidmens peripetijomis. Lina – ne viena iš tų. „Žinokit, jei atvirai, priimdama vaidmenį net neprašiau, kad man parodytų scenarijų. Juk tai – tik darbas... Aišku, vaidmuo – spalvingas, bet juk aš meilužė seriale, ne realiame gyvenime!“ – šypsojosi ji pridurdama, kad svarbiausia, jog žiūrovas sugebėtų tai atskirti.

Šeiminio gyvenimo iliuzijos ištroškusiems žiūrovams Lina atskleidžia: vaidinti intymias scenas nėra lengva. „Juk tenka ir bučiuotis, ir šeimą vaidinti, ar, kaip šiuo atveju – meilužius. Kiekvienas aktorius tai priima savaip“, – pridūrė žinoma moteris.

Linos Rastokaitės personažas Brigita – išties intriguojantis. Ji – per 16-ąsias vestuvių metines žmoną palikusio vyro meilužė, kuri atitinka ne tik vyro suviliotojos, bet ir nepriekaištingos ir garsios moters standartus. Serialas „Gyvenimo receptai“ – jau naujame LNK televizijos sezone.

LNK nuotr./Lina Rastokaitė
LNK nuotr./Lina Rastokaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius