Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Toma Razmislavičiūtė-Juodė Vasario 16-osios proga pasipuošė tautiniais drabužiais

Sekmadienį pilnutėlėje Panevėžio „Cido“ arenoje gausus būrys žvaigždžių šventė Vasario 16-ąją. Iškilmėse apsilankiusi TV3 serialo „Pamiršk mane“ žvaigždė Toma Razmislavičiūtė-Juodė visus nokautavo savo nacionaliniu kostiumu.
Toma Razmislavičiūtė-Juodė
Toma Razmislavičiūtė-Juodė / Videometros nuotr.
Temos: 1 Vasario 16-oji

Lietuvos kultūros sostinėje – Panevėžyje – vykusį koncertą „Laisvės pavasaris“ aplankė garsūs šalies politikai, dainininkai, menininkai. Raudonuoju kilimu žengė ir Juozo Miltinio dramos teatro aktorė T.Razmislavičiūtė-Juodė. Vasario 16-osios proga moteris vilkėjo lietuvių tautinį kostiumą, kuris jai pelnė begalę komplimentų.

Tomos apranga nepraslydo pro akis ir vienam renginio vedėjų – taip pat aktoriui Dominykui Vaitiekūnui.  „Ar tai – Juozas Statkevičius?“ – pasikvietęs kolegę pašnekesio klausė Dominykas.

Videometros nuotr./Dominykas Vaitiekūnas
Videometros nuotr./Dominykas Vaitiekūnas

Į nuotaikingą vedėjo repliką T.Razmislavičiūtė-Juodė atsakė, kad šį kartą apsiėjo be dizainerių pagalbos ir pridūrė, kad tautinis kostiumas yra aukščiausias aprangos kodo standartas pagal protokolą. „Labai gerai jaučiuosi juo vilkėdama, o ypač tokią dieną“, – šypsojosi aktorė.
 
Iš Anykčių kilusi Toma ne vienerius metus gyvena ir dirba Panevėžyje, todėl ir vasario 16-ąją šventė šiame mieste.

“Būti aktoriumi Panevėžyje yra labai gera. Sostinėje daugiau teatrų, tad ir žmonės, matyt, visai kitaip žiūri į aktorius. Čia žiūrovų ratas kur kas glaudesnis, todėl greičiau tampi atpažįstamas, mėgiamas ir galiausiai mylimas. Aš ne kartą esu gavusi ranka rašytą laišką nuo savo amžiaus gerbėjų. Mane ir stebina, ir džiugina, kad jauni žmonės neaplenkia teatro“, – pasakojo žavioji Toma.

Videometros nuotr./Jurga Šeduikytė
Videometros nuotr./Jurga Šeduikytė

Prodiuserinės kompanijos „Videometra“ kuriamame seriale „Pamiršk mane“ antrą sezoną vaidinanti aktorė pabrėžė ir tai, kad Panevėžiui tapus 2014 kultūros sostine renginių atsirado su kaupu. „Miestas tikrai pagyvėjo. Jame gerokai daugiau renginių“, – pripažino T.Razmislavičiūtė-Juodė.

Šventinį vasario 16-osios koncertą iš Panevėžio tiesiogiai transliavo LRT televizija. Jame gražiausius lietuviškus kūrinius atliko Karina Krysko-Skambinė, Bjelle ir Tadas Juodsnukis, Merūnas Vitulskis, Giedrė Vokietytė, Jeronimas Milius ir kiti.

Videometros nuotr./Koncerto akimirka
Videometros nuotr./Koncerto akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius