Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Vaida Lisikaitė parodijų šou tapo advokate Svetlana Pronina: scenoje užkūrė tikrą pirtį

Parodijų šou „Pakartok!“ filmavime aktorė Vaida Lisikaitė ryžosi ypatingam vaidmeniui – savo pasirodyme ji įkūnijo žinomą advokatę Svetlaną Proniną.
Vaida Lisikaitė
Vaida Lisikaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Parodijų šou „Pakartok!“ filmavime V.Lisikaitė pasirodė aptempta balta suknele, išryškinusia jos figūrą. Galvą dengė šviesus trumpų plaukų perukas, o veidas buvo gerokai „įdegęs“.

Teismo posėdį su dviem vyriškiais imitavusi V.Lisikaitė vaidino advokatę S.Proniną, kuri gynė gausybę daiktų pavogusį jaunuolį.

Pasirodymo metu S.Proninos personažas nevengė gašlių juokelių. Ji teigė, kad pavogti „Gucci“ ar krokodilo odos gaminiai – nieko verti, o štai „žaisliukas suaugusiems“ jau šio to vertas.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vaida Lisikaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vaida Lisikaitė

TAIP PAT SKAITYKITE: „Domino“ teatre darbo netekęs Šarūnas Banevičius debiutavo parodijų šou: įkūnijo Žilviną Grigaitį

S.Proniną įkūnijusi V.Lisikaitė kaip įmanydama stengėsi pabrėžti savo kūno privalumus, šoko su vaikinu ir su juo užsilipo ant „teisėjo“ stalo.

Žmonės.lt pakalbinta V.Lisikaitė pasakojo, kad užduotis vaidinti S.Proniną nebuvo lengva. Aktorei teko ilgai ruoštis, nes pati advokatės S.Proninos nepažinojo.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Svetlana Pronina
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Svetlana Pronina

„Ši užduotis buvo nelengva. Asmeniškai Svetlanos nepažįstu ir nesu mačiusi jos gyvai. Apie ją buvau girdėjusi tik iš kalbų. Ruoštis buvo sunku, nes internete vaizdo įrašų, kuriuose galėjau ją pamatyti ir išgirsti, viso labo yra tik keletas“, – sakė V.Lisikaitė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Svetlana Pronina
G.Skaraitienės nuotr./Svetlana Pronina

Paklausta, kokias S.Proninos savybes norėjo pabrėžti, aktorė sakė, kad didžiausią dėmesį skyrė išvaizdai, nes būtent savo įvaizdžiu S.Pronina yra ryški.

„Labiausiai stengėmės sukurti vizualų atitikmenį, nes, mano manymu, ši persona tuo ir yra patraukusi visuomenės dėmesį“, – Žmonės.lt sakė V.Lisikaitė.

Pasirodymas prajuokino ne tik parodijų šou publiką, bet ir komisijos narius. Kristina Kazlauskaitė teigė, kad pasirodymas buvo įspūdingas, tačiau V.Lisikaitei derėjo dar labiau išsilaisvinti.

Vytauto Pilkausko nuotr./Vaida Lisikaitė
Vytauto Pilkausko nuotr./Vaida Lisikaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius