-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriai Saulius Siparis ir Aušra Štukytė gimtadienį švenčia tą pačią dieną

Gražus sutapimas – du populiaraus LNK serialo „Pavogta laimė 2“ aktoriai Aušra Štukytė ir Saulius Siparis švenčia gimtadienį tą pačią dieną – gruodžio 15 –ąją. Prieš šį gimtadienį Saulius jautėsi blogai, jį aplankė depresija. „Nematau prasmės džiaugtis, kad dar vienais metais pasenau. Gimtadienio nebešvenčiu nuo 40–ies metų,“ – pasakoja 53–erių metų sulakęs aktorius.
Saulius Siparis ir Aušra Štukytė
Saulius Siparis ir Aušra Štukytė / LNK nuotr.

Iki keturiasdešimties metų aktorius švęsdavo gimtadienį linksmai bei triukšmingai. „Prisimenu vienais metais gimtadienį atšvenčiau su draugais greitosios pagalbos automobilyje. Išėjome mes išgėrę į kiemą, sustabdėme greitosios pagalbos automobilį, įlipome į jį, o ten vairuotojas buvo toks geras vyras. Mes su juo pradėjome važinėti po miestą, visi draugai mane sveikino gimtadienio proga, kai sustodavome prie jų namų“, – juokdamasis kalba Saulius.

Kiti gimtadieniai taip pat  buvo išskirtini. „Seniau visuomet per mano gimtadienį daug sniego būdavo. Tai per vieną šventę, aš su baltais marškiniais išėjau į kiemą, atsiguliau ant sniego, žiūrėjau į žvaigždes. Taip man buvo šilta ir gera, kad niekur nenorėjau eiti. Draugai mane atrado lauke tik pagal juodas kelnes, jei ne jie, būčiau likęs toliau gulėti, – džiaugiasi aktorius laimingai pasibaigus gimtadieniui. – Esu gavęs iš jų dovanų žiurkę. O vieną kartą, man švenčiant su jais, į palto kišenę įdėjo juodą kačiuką. Kai ryte, einant į vonią, šmurkštelėjo juodas kačiukas, net išsigandau. Galvoju, kad jau vaidenasi akyse. Nusiprausiu, išeinu iš vonios, o ten, žiūriu, tikrai tupi katinas. Tas katinas augo mūsų namuose ilgai“, – šypsodamasis kalba aktorius.

Sauliaus, paklaustas, ko palinkėtų sau gimtadienio progos, nuoširdžiai atsakė: „Ištvermės sau bei tikėjimo, kad dar ne pabaiga. Didžiulio tikėjimo savo vaikams. Duok, Dieve, kad viskas būtų gerai mano atžaloms. Laikui praėjus, suprantame, kokie yra brangūs mūsų vaikai. Norėčiau jiems palinkėti laimės.“

Per savo 33–ąjį gimtadienį aktorė Aušra Štukytė dirbo. Ji teigia, kad gruodis jai – įtemptas metas, todėl kartais pamiršta savo gimtadienį. Seniau jai teko gimtadienį sutikti kelyje, važiuojant iš spektaklių, per jubiliejus stengdavosi su draugėmis nueiti į kavinę ar naktinį klubą. Aktorė iki šiol prisimena vieną romantišką gimtadienį. „Prieš kelis metus buvo gimtadienis, kai dar nuomojausi butą su kursiokėmis. Grįžau iš spektaklio ketvirtą valandą ryto, įeinu į butą, o jis, žiūriu, sutvarkytas, groja Elvio Preslio daina, garuoja naminis pyragas, užvirta arbatos, visur dega žvakutės, vonia pilna putų, net WC pribarstytas rožių žiedlapių ir paliktas raštelis: „Ir čia mes tavęs nepamiršom“. Buvo taip netikėta“, – prisimena aktorė.

Aušra gimtadienio proga sau linki subręsti ir nevėluoti. Visi draugai bei pažįstami žino jos įprotį visur vėluoti, todėl labai norėtų šio įpročio atsikratyti. Saulius, paklaustas, ko vieni kitiems palinkėtų šios šventės proga, atsakė: „Aušrai linkiu, kad būtų apiberta daug „štukyčių“, niekados jų nepritrūktų, kad viduje būtų laisva“. O Aušra savo ruožtu Sauliui ir toliau linkėjo būti linksmu, gražiu bei charizmatišku. „Taip pat linkiu sveikatos, sėkmės bei gerų draugų. O visa kita, jei turi šiuos dalykus, gali nusipirkti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius